Благодійний ярмарок по допомозі Маргариті

Благодійний ярмарок по  допомозі Маргариті

У школі №1 серйозно виховують милосердя серед підростаючого покоління

 

 

Минулого разу для Маргарити Шанчук було зібрано 4 200 грн

Щорічний благодійний “Осінній ярмарок” у Козятинській школі №1 провели 26 жовтня. На столах можна побачити різного роду смаколики: торти, трубочки, печиво, компот, піцу, пончики, домашні ковбаски та, навіть, фрукти.

Як прокоментували газеті “RIA-Козятин” директор школи Раїса Петрівна Юр-Кирилюк,  такий ярмарок проводиться вже третій рік поспіль. Його поділили на три періоди: осінній, зимовий та весняний.

Відео дня

В осінньому ярмарку беруть участь учні початкової школи (1-4 класи) та їх батьки. В зимовому - учні старшої школи (9-11 класи), оскільки весною ці учні будуть зайняті підготовкою до ЗНО. У весняному — учні основної школи (5-8 класи).

Минулого року зібрали 23 114 гривень, які віддали на лікування випускника школи (воїна АТО) та двом дітям.

Цього разу збирали кошти для лікування Маргарити Шанчук, учениці 1 класу ЗШ I-III ст. №3. В дівчинки ДЦП, якій необхідно пройти післяопераційну реабілітацію та зробити другу планову операцію.

Журналісти газети “Ria-Козятин” були свідками осіннього благодійного ярмарку, де продавали солодощі та напої батьки учнів, члени батьківського комітету. Оскільки вихованці початкової школи не можуть вести торги. За товар відповідають два продавці. Один продавець сортує товар, а інший - має справу з грошима. Солодощі продають, зібрані кошти оформляють у відомість та, потім, передають потребуючим.

— Такі ярмарки допомагають виховати у дітей почуття милосердя різного віку, — каже Раїса Петрівна. — Навіть учень просив вранці у мами побільше грошей для того, щоб внести свою частину у справу. Усі учні, їх батьки та колектив школи охоче долучаються. Такі заходи спрямовані на те, щоб виховати чуйних та добрих дітей. Можливо, хтось з учнів продовжить організовувати та проводити подібні акції по закінченню школи.

Хочемо побажати колективу школи наснаги у творінні добра.

Олена Габбі

Як пише про Маргариту преса: ДОПОМОГИ ПОТРЕБУЄ 6-РІЧНА МАРГАРИТКА l Маргарита потребує допомоги Восьмирічна дівчинка, хвора на дитячий церебральний параліч, потребує допомоги Спасем Маргаритку от ДЦП!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віра

    Приємно, що директор організовує такі акції!!!!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up