Близько 200 тисяч гривень збитку: у Махнівці сільгоспвиробник самовільно захопив землю

Близько 200 тисяч гривень збитку: у Махнівці сільгоспвиробник  самовільно захопив землю

Як інформують у пресслужбі обласної прокуратури, за процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області повідомлено про підозру службовій особі одного із сільськогосподарських підприємств у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки в охоронній зоні).

Там, де мають бути гаражі дорожної служби, посіяв сою. Сума збитків – 172 тис. грн.

Слідством установлено, що суб’єкт підприємництва, маючи в розпорядженні сільськогосподарську техніку та користуючись своїми повноваженнями, надав вказівку підлеглим працівникам обробити та засіяти соєю земельну ділянку площею 3,1 га.

Зазначена земельна ділянка перебуває у комунальній власності Махнівської територіальної громади та знаходиться в постійному користуванні Служби автомобільних доріг у Вінницькій області з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Відео дня

Самовільним зайняттям земельної ділянки територіальній громаді заподіяно збитки в сумі 172 тис. грн.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи для встановлення всіх обставин події.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Альоша Капніст

    Уже соя спрятана обмолотили некий депутат местного совета происков йосифович Володя и депутат местного совета охотник Станиславович Шана и почот местным нардепам

keyboard_arrow_up