Близнюків можуть підвищити, Скорпіони – чекайте подарунків. Гороскоп на тиждень

Близнюків можуть підвищити, Скорпіони – чекайте подарунків. Гороскоп на тиждень

Пропонуємо вам трохи розважитися і подивитися, що віщують зорі. Можливо, цей гороскоп підштовхне вас до якихось позитивних змін чи правильних рішень. Але не забувайте, що ваше життя в першу чергу у ваших руках.

Овен
Чудовий тиждень для початку сміливих проектів. Незапланована зустріч у вівторок може призвести до укладання вигідної ділової угоди. При оформленні документів у четвер будьте дуже уважні. Намагайтеся згладити конфліктну ситуацію на роботі, і ваш авторитет зросте, до вас почнуть прислухатися колеги та начальство. У суботу добре було б вирушити в романтичну подорож, яка вам подарує незабутні події та враження.

Телець
Час активної роботи та спілкування. Навряд чи вам пощастить побути на самоті, навіть якщо ви цього дуже захочете. Початок тижня може бути сприятливим для поїздок. У понеділок ви можете знайти гідних союзників у реалізації нового проекту. У середу ваші досить різкі висловлювання загрожують ускладнити стосунки з колегами. У неділю ви будете подібні до вулкана, все ж таки постарайтеся контролювати свої емоції.

Близнюки
Цього тижня можливе підвищення по службі та збільшення зарплати, на яке ви так довго чекали. Бажано не виявляти почуття, що переповнюють вас, занадто бурхливо. Будьте спокійні та зосереджені. Ви відчуєте приплив сил, начебто відкриється друге дихання. Скористайтеся цією можливістю і вирішіть проблеми, що накопичилися.

Відео дня

Рак
Цього тижня вам необхідно діяти разом із колегами та надійними партнерами. Поодинці вам навряд чи вдасться втриматися на плаву. На понеділок можна сміливо планувати важливі переговори, цього дня легко знайдете однодумців. У середині тижня можливі деякі тертя у своїй сім'ї, але в п'ятницю вам вдасться спокійно і коректно вирішити всі непорозуміння. Вихідні дні краще провести активно – сходіть на ковзанку або вставайте на лижі.

Лев
Цього тижня зірки радять виділити з усіх справ головне і з усією властивою вам упертістю сконцентруватися на ньому. Навіть найскладніше питання не встоїть під вашим натиском. Не прикладаючи особливих зусиль, ви зможете виявитися найчарівнішим і найпривабливішим для оточуючих. У середині тижня можлива не зовсім приємна розмова з начальством, зате ви зможете досягти прийнятних для себе матеріальних умов. У суботу добре було б влаштувати сімейну вечерю.

Діва
Не опускайте руки, навіть якщо виникли проблеми. Не нехтуйте дрібницями, вирішення начебто незначних питань може дати несподіваний позитивний результат. Бажано перестати розчинятися в потоках емоцій і вже за щось взятися. Пошук нової роботи у вівторок може мати успіх. У четвер, перш ніж діяти, варто добре продумати, безсистемні зусилля успіху не принесуть.

Терези
Раціональність та вміння збалансувати свої емоції дозволять вам розкрити свій потенціал. Настає час змін, надійде багато цікавих пропозицій щодо роботи, тільки не варто поспішати з прийняттям рішень. У такому достатку привабливих перспектив не дивно що-небудь упустити. В особистому житті, почувши критику від партнера, не поспішайте ображатись, а зробіть правильні висновки. У суботу ви отримаєте приємну та вигідну пропозицію.

Скорпіон
Настає сприятливий час для кар'єри. Ваш авторитет зростає, від вигідних пропозицій не буде відбою. Якщо вам знадобиться допомога, не соромтеся не тільки прийняти запропоновану, але й попросити щось зробити для вас. У відповідь ви також багато можете дати близьким людям. Доля готує приємні подарунки. У вихідні дні постарайтеся створити максимально гармонійну атмосферу.

Стрілець
Цього тижня особливо щасливими будуть ті, хто виявить завзятість у пошуку нових сфер для застосування своїх талантів. Все обов'язково вийде, ви на правильному шляху. Тільки не варто очікувати, що життя видасться повною чашею вже до кінця тижня. Швидше навпаки, у вас буде надто багато роботи, і можуть з'явитися жаль про те, що ви звалили на себе все це. Але воно все ж таки варте того. Багато неясних раніше питань будуть близькі до вирішення, а професійні успіхи вас порадують.

Козеріг
Цього тижня вам особливо вдаватимуться такі протилежні за духом речі, як нові проекти і, навпаки, повернення до старих, незакінчених і давно забутих справ. Багато часу доведеться обговорювати свої плани та відстоювати ідеї. Починаючи з вівторка для тих, хто шукає роботу, з'явиться шанс знайти щось гідне. У п'ятницю можуть виникнути непередбачені події у особистому житті.

Водолій
Тиждень досить спокійний і розмірений. Розширте коло спілкування, можливі важливі ділові зустрічі, що відкривають цікаві перспективи для вашої кар'єри. На роботі знадобляться такі якості, як пунктуальність та спокій. Четвер - вдалий день для поїздок та відряджень. У п'ятницю постарайтеся зберігати рівновагу в будь-якій ситуації. Суботу та неділю присвятіть відпочинку. Сходіть у кіно.

Риби
Дійте безкорисливо. Вам практично нічого не вдасться зробити для себе, проте дії альтруїстичного характеру матимуть приголомшливий успіх. У вівторок слід якнайменше потрапляти на очі начальству, оскільки це може завадити здійсненню ваших планів. П'ятниця відмінно підходить для наведення порядку як у справах, так і в думках.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up