Чи дотримуються у Козятині карантинних норм під час доставки хліба?

Чи дотримуються у Козятині карантинних норм під час доставки хліба?
  • Біда може прийти звідти, звідки її не чекали

В понеділок, 6 квітня, в день коли Урядом були запроваджені правила карантину, ми поїхали в центр міста дивитися, як наші земляки виконують правила суворішого карантину.

В цілому козятинчани з розумінням поставилися на постанову Уряду. Хоча деякі мешканці нашого міста не розуміють, як можна за порушення режиму карантину стягувати 17 тисяч штрафу, коли людина отримує 2-ві чи 3-ри тисячі на місяць. Як може держава штрафувати своїх громадян за те, що сама держава маскою громадянина не забезпечила.

— Спочатку маску потрібно видати чи продати, — кажуть люди, — а вже потім стягувати 17 тисяч гривень за її відсутність. 

Відео дня

Ще деякі наші земляки не розуміли навіщо маска при їзді велосипедом чи коли людина сидить одна на площі міста. 

Помітили ми й серйозні порушення карантину. На вулиці Грушевського група чоловіків в кількості 5-ти осіб віталися за руку. До них підходили інші їхні знайомі і процедура рукостискання продовжувалась. 

Біля одного з продуктових магазинів ми помітили таку картину. Водій хлібовозки в рукавичках і масці йде до магазину. Взявшись за ручку дверей їх івдкриває і фіксує їх відкритими. Йде до секції з хлібом. і відкриває її. Тими ж рукавичками рахує хлібини на лодку. Добавляє дві хлібини, які були поза лотком. Хліб відніс в магазин. Відкриває ще одну секцію і переховує хлібини, торкаючись рукавичками до кожної. Мабуть, в умовах карантину хліб в лодках повинен бути захищений проти інфекційними запобіжниками.

У всякому разі ситуація з хлібом не може бути такою, якою ми бачили її 6 квітня. Добре, що в Козятині і на Козятинщині коронавірусу немає. Тільки ми повинні перекрити всі шляхи можливого поширення зарази. Не можна допускати, щоб біда прийшла звідти звідки її не чекали.. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Зоя Павловская

    Чудова ідея буде,якщо пакувати хліб,особливо зараз😕
  • Наталия Горохова

    На початку карантину хліб козятинський запаковували у плівку,але потім вирішили що не треба.І ніхто за цім не слідкує.У нас завжди так,поки півень в одне місце не клюне...
  • Жанна Данилюк

    Ще не вистачало щоб заборонили доставку хліба  !
    Скільки себе пам'ятаю то така процедура доставки хліба була .
    Раніше ніхто не бачив як це відбувалось!?

    Valentina Chornenkaya reply Жанна Данилюк

    Жанна Данилюк а такий  стан колись у Козятині був?
  • Лідія Рябуха

    З хлібом в Козятині взагалі проблема і при розгрузці і при продажі. Беруть руками і гроші і хліб. Можливо варто його пакувати на хлібзаводі тоді й проблем таких не буде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up