Чиї кістки?

Чиї кістки?

У вівторок, 19 лютого, на гарячу лінію газети “RIA-Козятин” надійшло повідомлення, що на вулиці Куликівського викинули кістки ВРХ (великої рогатої удоби).

Чоловіка, що дав повідомлення, звати Андрій і він в цьому епізоді був звичайним перехожим. Кістки були висипані на дві купи до 100 кілограмів кожна.

Відео дня

Про походження кісток нашому співрозмовнику нічого не відомо.  

Щось з'ясувати по “гарячих слідах” журналістам нашого видання не вдалося. Тільки можемо підтвердити, що екологічна ситуація на місці, м'яко кажучи, бажала кращого. Біля висипаних кісток була купа собак і зграя ворон. Щоб ворони із собаками трапезничали за одним, хоч і умовним столом, це з розряду фантастики! У цій історії таке було: ворони біля однієї купи, а собаки біля іншої.

Очевидно, за якийсь проміжок часу птахи дикої природи в деякій мірі подружилися з свійськими безхатьками собаками.

Також стало відомо, що в тих костомах з’явився господар. Станом на середу, 20 лютого, обидві купи кісток були запаковані в мішки. Люди, яких ми запитували, нічого не знають. Хороші люди, з ними можна йти в розвідку, не здадуть.

А от чому у нас не працює адмінкомісія, яка вже повинна знати, що на Куликівського викинули кістки. Розслідувати разом з поліцією і взнати, хто їх господар.

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ирина Чори

    Новина,там завжди лежать кістки і куча псів,не можна ніколи пройти ні сама,ні з дитиною...... Це роки рокенні...
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up