Чому козятинські діти можуть навчитися в Центрі дитячо-юнацької творчості

Чому козятинські діти можуть навчитися в Центрі дитячо-юнацької творчості

У Центрі дитячо-юнацької творчості функціонують більше десятка гуртків: рукоділля, танцю, вокалу та школи з шахів. Для кожної вікової категорії дітей є й свої напрямки.

 В гуртку «Пізнайко» з дошкільнятами буде займатися Зоя Кравчук. Є гуртки для розвитку малят від трьох з половиною до п'яти років. Учнів початкових класів чекає в гуртку «Естетика побуту» майстер своєї справи Наталія Войцехівська. Гурток «Об’єднання барви» веде Анжеліка Іванцова. Спеціалістів паперової фантазії навчає в гуртку «Паперові фантазії» Ірина Лукашук. Світлана Гуменюк навчає дітей виробам сувенірної продукції в гуртку «Сувенір», танцями народів світу займається з дітьми хореограф Антон Машевський. 

Кажуть, щоб бути вокалістом, треба народитися співаком. Іншої думки керівник гуртка «Колектив естрадної пісні» співачка Тетяна Фабіцька. Вона впевнена, що вокалу можна й навчитися. Любителів шахів навчають у центрі шахісти з іменем Віктор Бузько та Олександр Іонов.

Відео дня

Для учнів 5–8 класів в центрі позакласного дозвілля функціонують гуртки «Радіоелектронне конструювання», «Естетика побуту», «Чарівна лоза», «Об’єднання барви», «Орігамі», «Сувенір», «Школа лідерів», «Хореографія», «Колектив естрадної пісні», «Театральний».

Для послуг учнів 9–10 класів у центрі дитячо-юнацької творчості відкриті гуртки «Радіоелектронне конструювання» з майстром Олексієм Мельничуком, «Чарівна лоза» з Тетяною Фабіцькою, Гурток «Лідери» з Ольгою Ткачук та «Театральний» з Алісою Машевською.

Майстерня декоративної творчості під керівництвом Людмили Кирилюк об'єднала вихованців з інвалідністю. 

Працівники закладу кажуть, щоб у дитині виявити талант і вона могла безкоштовно здобути знання у Центрі дитячої та юнацької творчості, варто лише мати бажання та почати навчання за тематикою, яка ближче до душі дитини. 

– Для козятинчан трьох вікових категорій продовжують роботу близько 40 груп. Щоб влаштуватися до нас – потрібне лише бажання, – каже директор ЦДЮТ Марина Базелюк. – В процесі навчання діти стають у нас справжніми майстрами улюбленої справи.

Дітям, які хочуть стати спортсменами, самий раз звернутися до завуча КДЮСШ. Він надасть інформацію про кожного тренера усіх секцій, що є у школі: легкої атлетики, кульової стрільби, баскетболу, волейболу і бадмінтону.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Татьяна Штоюнда

    А за якою адресою знаходиться Центр дитячо-юнацької творчості?

keyboard_arrow_up