Чотири тисячі доларів за групу інвалідності: затримали лікаря-хабарника

Чотири тисячі доларів за групу інвалідності: затримали лікаря-хабарника

У Вінниці затримали лікаря, який вимагав хабар. Гроші хабарник вимагав за безстрокове продовження інвалідності.  

Хабар вимагав 41-річний лікар-травматолог Вінницької міської лікарні. — Фігурант вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі чотири тисячі доларів США від 42–річного вінничанина.

Поліцейські з’ясували, що чоловікові раніше встановили інвалідність на певний строк, що вже спливав. Відтак чоловік хотів отримати групу інвалідності безстроково. Однак лікар повідомив, що за це потрібно заплатити, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. За ці кошти лікар обіцяв продовжити термін дії статусу інваліда ІІІ групи безстроково.

Затримали хабарника 8 листопада під час одержання грошей у лікарні. Зловмисника планують взяти під варту.

Відео дня

Марія Лєхова
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up