Давид Біляков — перший в конкурсі “Міні-Містер”!

Давид Біляков — перший в конкурсі “Міні-Містер”!

21 січня 2018 року до нас у редакцію завітало молоде подружжя — сім`я Білякових: Марина, Сергій і Давид.

Ця сім`я, з сином Давидом, брала участь у конкурсі “Міні-Містер Козятин” і їх син, якому завтра буде рік, став переможцем.

Він найбільше припав до вподоби відвідувачам сайту, з чим ми його й вітаємо. Точніше можна сказати, батьків, що мають такого гарного сина, який, будемо надіятися, буде вершити долю України і подавати приклад гарного виховання.

Відео дня

Спонсором першого місця виступив магазин “Жасмін”, що знаходиться в м. Козятині.

Родина утворилася 2 роки тому. Батько зараз працює в Польщі, а дружина в декреті.

— А легко бути мамою в Козятині?

— У Козятині, я вам скажу, що не дуже, але якось крутимось, — відповіла молода мама.

— Ви, як подружжя, забезпечені житлом?

— Поки що ні.
— Ну, якщо чоловік працює за кордоном, то у вас є перспектива заробити власне житло. Як ви ставитесь до медичного обслуговування: можливості виклику лікаря?

— Якщо чесно, то поки що ми не викликали. Так що не було можливості взнати, яка  медицина. А так кожного місяця їздимо, відвідуємо нашу лікарку.

— Ну я надіюсь, ви не збираєтесь емігрувати з України на постійне мешкання за кордон?

— Ну якщо нічого не зміниться, то... Поки що немає в планах.

Дякуємо родині, що така активна, бере участь у різних заходах. Бажаємо виховати сина і ще мати діток. Бо кажуть, що одна дитина це - півдитини, а три дитини - це одна дитина. Бажаємо всього самого найкращого, успіху в житті і процвітання.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:46 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up