Депутатів обласної ради розподілили за громадами. Які закріплені за Козятинщиною?

Депутатів обласної ради розподілили за громадами. Які закріплені за Козятинщиною?
  • Політика. Депутатів Вінницької обласної ради закріпили за територіальними громадами області.
  • Вони працюватимуть у цих громадах до кінця своєї каденції. Відповідне рішення обранці прийняли на своїй останній сесії.
  • Про це повідомляє Вінницька обласна рада на своєму сайті

За кожною з чотирьох територіальних громад колишнього Козятинського району відтепер закріплені 10-11 депутатів. І не всі вони козятинчани.

«Розподіл депутатів за громадами був здійснений на засіданнях фракцій політичних партій, пройшов погодження профільної комісії та був винесений на розгляд сесії обласної ради.

За словами голови Обласної ради В’ячеслава Соколового, завдяки ухваленню цього рішення жителі кожної територіальної громади знатимуть, хто з депутатів відповідальний за представництво їхніх інтересів в Обласній раді», - йдеться на сайті облради.

Відео дня

Розповідаємо, хто з обранців за якою громадою закріплений.

  • Ігор Грубеляс, заступник головного лікаря з медичної частини Козятинської ЦРЛ, депутат від «Української стратегії Гройсмана». Закріплений за усіма громадами Козятинщини. Проводить прийом громадян кожний другий четвер місяця з 13.00 до 16.00 за адресою: місто Козятин, вул. Героїв Майдану, 20.

  • Юлія Радогощина, директор Козятинського міського центру надання первинної медико-санітарної допомоги, депутатка від «Української стратегії Гройсмана». Закріплена за Козятинською міською територіальною громадою. Проводить прийом громадян кожен третій четвер місяця з 17.00 до 19.00 години за адресою: місто Козятин, вул. Героїв Майдану, 20.

  • Олександр Бабчук, директор ТОВ «Калинівський маслосирзавод», депутат від «Батьківщини». Закріплений за Козятинською, Махнівською та Самгородоцькою громадами. Проводить прийом у четвертий понеділок місяця з 12.00 до 16.00 за адресою: місто Вінниця, вул. Соборна 72, кімната 209.

  • Ірина Колесник, старший менеджер з логістики, депутатка від «Європейської солідарності». Закріплена за усіма громадами Козятинщини. Проводить прийом громадян у третій четвер місяця з 10.00 до 13.00 за адресою: місто Козятин, вул. Героїв Майдану, 20.

  • Павло Пойда, депутат від «Європейської солідарності». Закріплений за усіма громадами Козятинщини. Інформація про графік прийому на сайті обласної ради відсутня.

  • Євгеній Шаповалов, підприємець, депутат від «Слуги народу». Закріплений за усіма громадами Козятинщини. Проводить прийом у першу суботу місяця з 11.00 до 13.00 за адресою: місто Вінниця, вул. Магістратська, 156-А.

  • Вадим Костюк, депутат від партії «Опозиційна платформа - за життя». Закріплений за усіма громадами Козятинщини. Інформація про графік прийому на сайті обласної ради відсутня.

  • Олександр Кравчук, головний лікар Козятинської ЦРЛ, депутат від партії «За майбутнє». Закріплений за усіма громадами Козятинщини. Проводить прийом громадян у третю суботу місяця з 9.00 до 14.00 за адресою: місто Козятин, вул. Винниченка, 9 (кабінет директора).

  • Світлана Павлуник, директор Калинівської школи №1, депутатка від партії «За майбутнє». Закріплена за усіма громадами Козятинщини. Проводить прийом громадян у другу середу місяця з 14.00 до 17.00 год. за адресою: місто Калинівка, вул. Незалежності, 22 (кабінет директора).

  • Руслан Терещук, підприємець, депутат від партії «За майбутнє». Закріплений за усіма громадами Козятинщини. Проводить прийом щосуботи з 10.00 до 16.00 за адресою: місто Хмільник, вул. Нахімова, 22/2.

  • Галина Ярова, директор школи №1 села Дружелюбівка, депутатка від партії «За майбутнє». Закріплена за усіма громадами Козятинщини. Проводить прийом громадян щосереди з 14.00 до 17.00 за адресою: село Дружелюбівка, вул. Центральна, 54 (кабінет директора).

  • Анатолій Ткач, заступник голови Вінницької обласної ради, обраний депутатом від «Батьківщини». Закріплений за Глуховецькою селищною громадою. Проводить прийом громадян за адресою: місто Вінниця, вул. Соборна, 70, приймальня громадян (кабінет 101), а також у четвертий четвер місяця в районах області згідно з додатковим графіком.

Очільниця міста Тетяна Єрмолаєва прозвітувала про перші 100 днів при владі
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Співаченко

    Не має ні одного представника української національної ідеологічної партії і це в період війни .ви холуї і запроданці.ваш час закінчується  прикро .що ви   ...
  • Ольга Скворцова

    Не депутатів, а депутів закріпили. Хто редактор газети? Поважайте хоч самі себе, перевіряйте перед випуском, що ви друкуєте!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up