«Дихає сам»: стан глухівчанина, який невдало пірнув у став і досі важкий. Але уже з'явилася позитивна динаміка

«Дихає сам»: стан глухівчанина, який невдало пірнув у став і досі важкий. Але уже  з'явилася позитивна динаміка

Про останні новини Олександра Лавренюка у соціальних мережах повідомила сестра Сашка Тетяна Шевчук

Нагадаємо, мешканець Глуховець Олександр Лавренюк 18 липня з товаришами пішов на місцевий ставок купатися. Пірнувши, він отримав важку травму хребта, яка потребує довготривалого та дороговартісного лікування.
До важкої травми додалася ще і пневмонія. Ми писали, що він був без свідомості, кожного дня йому кілька разів викачують рідину з легень.

Наразі Олександр прийшов у свідомість. Його відключили від апарату ШВЛ

— Саша знаходиться у реанімації, стан досі важкий, але уже з'явилася позитивна динаміка. Уже добу, як відключили від апатату ШВЛ. Дихає з свистом, хрипом, говорить без звуку, але Слава, Богу, дихає сам. Завдяки дорогим препаратам сьогодні t 36.8. Почав відчувати біль у руках, з' явились відчуття у ногах коли їх масажую. Саша і ми дуже віримо у найкраще. Лікарі роблять усе можливе щоб поставити його на ноги. Потрібні великі кошти щоб довести стан до стабільного, а ще більші на реабілітацію. Таких коштів нам і батькам-пенсіонерам не зібрати без Вашої допомоги. Саша дуже хоче мати повноцінне життя, щоб бачити, як ростуть його сини і мати змогу допомагати їм. Прошу не залишайте нас. Усім щиро дякуємо за допомогу.

Відео дня

Реквізити для допомоги

Шевчук Тетяна(СЕСТРА)

Приватбанк 5168 7422 4065 9171

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up