«Діти мріють, щоб люди любили, дбали і не кривдили один одного»

«Діти мріють, щоб люди любили, дбали і не кривдили один одного»
  • В міському Центрі надання адміністративних послуг триває виставка малюнків «Світ без насильства очима дітей» до відкриття міжнародної акції «16 днів проти насилля»
  • Учасниками та учасницями конкурсу є діти віком від 7 до 18 років, що проживають та навчаються у Козятині.

Як відзначила начальник управління сімейної, дитячої та молодіжної політики міської ради Лідія Зарічна, мета конкурсу – привернути увагу суспільства до прав дитини, виховання толерантної ненасильницької поведінки у дітей дошкільного та шкільного віку, популяризація загальнолюдських цінностей, виховання високих моральних якостей та відповідального ставлення до оточення, розвиток творчого потенціалу дітей, виявлення та підтримка талановитих дітей (повідомляє міська рада).

Завдання виставки – показати очима дітей контраст між гармонією та дисгармонією, пов’язаний з насильством, який існує в нашому суспільстві, щоб привернути увагу громадськості до цієї проблеми та застерегти майбутнє покоління від небезпеки. Питання профілактики насильства є вкрай важливим саме серед підростаючого покоління. Адже у майбутньому сьогоднішні діти це видатні політики, державні діячі, поети, письменники, науковці, вчителі, лікарі, педагоги тощо.

— Якщо говорити мовою малюнків, то діти мріють, щоб люди любили, дбали і не кривдили один одного. Їхній світ – світ без насильства, сповнений тепла, позитиву, справжніх почуттів і завдання дорослих – реалізувати дитячі мрії, — пишуть на сайті

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up