Дитину, яку шукали всім селом, знайшов службовий пес

Дитину, яку шукали всім селом, знайшов службовий пес

У редакцію газети «RIA-Козятин» звернулася мати інваліда дитинства Любові Левицької.

Вона повідомила, що 27 лютого, коли вона у справах була в райцентрі, в селі Великому, де вона мешкає, близько 11-ої години з власного подвір’я зникла її дочка. Спочатку до пошуків доньки і внучки підключилися дві бабусі та мама. За мить до пошуків зниклої дівчини підключилися сусіди Віктор Савчук, Наталія Щвець та Микола Галяс. Пізніше до пошуків інваліда дитинства долучилися наряд поліції в складі Івана Фалдіна, Олександра Грошовенка, Андрія Мудрицького, Володимира Стефановича, Олександра Пазюна, Дмитра Літовченка, Миколи Дзюби та кінолога з собакою Нікою Володимира Франчука. Після трьох годин пошуку, з допомогою Ніки зникла Люба була знайдена у не жилому будинку разом з пенсіонером, який розміняв на своєму віковому годиннику восьмий десяток. Дівчина була, за словами мами потерпілої, без куртки та забрудненому одязі. Навіщо чоловік похилого віку заманив дівчину в покинутий людьми будинок, з’ясують слідчі.

Поки ведеться слідство, ми не можемо оприлюднювати інформацію, якою володіємо на даний час.  А про героїню цієї історії Ніку, яка фактично розкрила злочин, інформацією поділимося.

Відео дня

Ніка — службова самка передпенсійного віку. За 9 років служби в загоні воєнізованої охорони є професіоналом своєї справи. Собака служить доти, поки не даром їсть свою кашу. Ніка, маючи особливі собачі здібності, буде служити, будучи пенсіонеркою.   

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/
    Керувати

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up