Для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів організували семінар-практикум

Для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів організували семінар-практикум
  • Зараз, в умовах військової агресії російської федерації проти України, змішаного та дистанційного навчання, сучасні заклади освіти активно шукають концепції, програми, модулі, технології, які б допомогли організувати якісний виховний процес.
  • З метою надання методичної допомоги в його організації консультант Козятинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Надія Терпило на базі «Ліцею Козятинської міської ради Вінницької області» організувала семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів.

Під час зустрічі Надія Терпило акцентувала увагу на найактуальніших напрямках виховної роботи в умовах сьогодення, обговорила з колегами інформаційні матеріали Міністерства освіти і науки України щодо організації виховної роботи в 2022-2023 навчальному році.

Заступник директора ліцею Світлана Кухар презентувала присутнім зразок плану виховної роботи, за якими працює заклад освіти, та досвід роботи щодо попередження булінгу, організації позакласних заходів під час дистанційного навчання.

Відео дня

Учасники засідання поділились власними напрацюваннями та обговорили сучасні форми, методи, прийоми, що забезпечать успішність виховної роботи.

— Щиро дякуємо директору Ліцею Олені Білянець за створення комфортних умов для проведення семінару та тематичну екскурсію закладом освіти, — написали на сторінці Козятинський центр професійного розвитку педагогічних працівників

Нагадаємо:

Домашнє завдання — кінострічка «Стажер»: як у ліцеї вчилися створювати модель сучасного вчителя

Додамо, кращим працівникам освіти нашої громади вручили першу міську педагогічну премію. Імена

Також додамо — у Козятині відзначили 41 працівника освітніх закладів

Читайте також:

Працівники Козятинського управління соціальної політики отримали нове комп’ютерне обладнання

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up