Долучайтесь до пошиву безкоштовних масок для літніх людей

Долучайтесь до пошиву безкоштовних масок для літніх людей

Три дні тому депутат Козятинської  міської ради Віктор Малишевський у фейсбуці поширив повідомлення про те, що хоче організувати пошив масок, які будуть безкоштовно роздаватися літнім людям. Йому потрібні помічники, як будуть шити маски. Матеріал для масок є. Але на заклик депутата ніхто не відгукнувся. 

«Зробимо щось добре. Шукаю помічників хто буде безкоштовно шити маски з тканини. Пишіть, дзвоніть за телефоном 093 691 4424. В мене є матеріал, з якого будемо шити захисні маски для літніх людей безкоштовно. В кого є можливість і бажання допомогти матеріально будемо тільки раді.»  - таке повідомлення розмістив у соціальній мережі Віктор Малишевський. 

Ця інформація зацікавила журналістів газети «RIA-Козятин» і ми вирішили зустрітися з ініціатором доброї справи. Пан Віктор розповів, що це буде маска багаторазового використання.

– Маски, якщо й будуть в аптеках, то вони тепер коштуватимуть не менше 25 гривень. Це гроші невеликі, але для малозабезпечених верств населення ціна трохи зависока. Тому й вирішив з допомогою наших землячок зробити корисну справу для пенсіонерів, – розпові Віктор Малишевський.

Відео дня

Але за словами депутата, ніхто на його заклик не відгукнувся. 

— Всі, хто читав мій пост, скоріше всього хочуть за свою роботу отримати кошти чи ще вагаються. У всякому разі на 11 годину 21 березня охочих взяти участь в безкоштовному пошиві масок ніхто не відгукнувся, – каже пан Віктор. – Якщо не знайдемо тих, хто може допомогти, то маски доведеться замовити в якійсь організації. Маски вкрай потрібні. Тому що мало віриться, що каратин завершиться 3 квітня. На мою думку його продовжать.

За словами Віктора Малишевського у нього є тканини на 300 масок. 

–  Якщо знайдемо тих, хто буде шити, матеріалу буде більше, – запевнив він.

Читайте також:

Козятинчани про коронавірус: підбірка постів з соцмереж

Де у Козятині можна купити медичні маски?

Куди звертатися: телефони та контакти лікарів козятинської ЦРЛ

Як працює Укрпошта в умовах карантину

Роман Адрущак: «Поліція Козятина працює в посиленому режимі»

В козятинському ЦНАПі змінився графік прийому громадян. Телефони для запису

Чи дезінфікують автобуси в Козятині?

Леонід Ящук: «Як поводитись під час обмежувальних заходів в Україні»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up