Дороги до першого дощу

Дороги до першого дощу

Ашот думає, що ніхто не проконторолює?

Минулого місяця в редакцію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці вулиці Рєпіна села Козятин. В своєму зверненні вони повідомили, що їхню вулицю не ремонтують за відсутності коштів в сільраді. Ремонтують дорогу тільки тоді, коли гроші на дорогу зберуть з громади.

Після виходу статті в “RIA-Козятин” сільрада виділила 200 тисяч (!) на ремонт вулиці Рєпіна і 100 тисяч на вулицю Чайковського. Це заслуговує на повагу, адже до людей сільська влада дослухалась. От тільки виділити кошти — то одне. А ще потрібно контролювати якість ремонту дороги.

Відео дня

Вулицю Чайковського вже відремонтували. На сьогодні ця дорога має пристойний вигляд. Тільки неозброєним оком видно, що буде вона такою лише до першого дощу. Скільки туди пішло матеріалу, тепер  порахувати важко. Щебінь розгорнули і засипали гранвідсівом.

За схожим сценарієм планують відремонтувати дорогу по Рєпіна? Сюди завезли щебінь і гранвідсів. Серед 111 купок каміння, яке висипали на дорогу, є купки по 300-400 кг. Можна допустити, що возив каміння Ашот сюди не вантажівками, а кіньми чи кравчучкою. Щебню на виділену суму явно не вистачає! Будемо надіятись, що ще довезуть. Адже розсипали його тільки до школи №9.

Щоб була хороша дорога, повинна на ній бути відповідна подушка. А для цього потрібно контролювати підрядника. В таких випадках повинна бути активна громада, очолювана місцевим депутатом чи представником сільради. Беріть ініціативу в свої руки. А вільна преса в правій справі завжди допоможе.

Вероніка ЛЮБІЧ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up