Дороги Козятина в незадовільному стані, другорядні вулиці після відлиги в льоду

Дороги Козятина в незадовільному стані, другорядні вулиці після відлиги в льоду

Міська влада не забезпечує безпеки руху городян

Наше місто мабуть є чемпіоном за кількістю аварій на дорозі серед міст обласного значення з поганими дорогами. Коли дорога погана, то й швидкість мала і є час у водіїв  для маневру. Тільки маневрують наші земляки по-різному.

На вулиці Незалежності в одного керманича заглохла автівка. Спроба на гурт реанімувати його залізного коня не дали бажаних результатів. Та й пішов він за підмогою, залишивши свою іномарку на другій полосі проїжджої частини.

Відео дня

На тій же вулиці аварія сталася з автівкою таксиста. Коли трапляється лихо, водій вмикає аварійні маячки. Тільки в цьому випадку аварія була в салоні. Адже кермувальник ліквідовував неполадки, сидячи за штурвалом автівки. Ремонт, мабуть, був не значним. Як тільки пасажири, яких чекав таксист, зручно вмостилися на сидушках, маячки погасли і чотириколісна почала рух. За час такої стоянки на дорозі, до 30 автівок обїжджали перевізника з шашечками.

Прикладів, де недисципліновані водії нехтують правилами дорожнього руху, можна привести багато. Тільки є випадки, коли й дисциплінований водій потрапляє в ситуацію. якби по вині інших.

Наприклад, мисливці за металами іноді крадуть кришки люків комунікацій. Буває, що ті кришки самі провалюються в кринички водогонів чи каналізацій. Такі явища можна віднести до непередбачуваних випадків. Хоча провалена кришка люка в криницю підземки по вулиці Сковороди на совісті комунальників. Тому що вже близько чотирьох місяців ЖКГ не реагує на такий кричущий факт (!).

Інша кричуща подія — розміщення на проїжджій частині дороги сміттєвих баків. Всі знають, що бути такого не повинно, а воно є. І плювати хотіли “жкг-івці” на те, що можна, а що ні. Вони ж влада, що хочуть те й роблять.

Тільки те, що зробили зі сміттєвими баками на проїжджій частині вулиці Героїв Майдану, вже в здоровий глузд не вкладається. Їх поставили на прогорнуту від снігу частину вулиці. Іншими словами це виглядає так: на дорозі стоять сміттєві баки, грейдер, коли чистить сніг, ті баки об’їжджає. Тепер їх розмістили на почищену від снігу частину дороги.

Про яку безпеку руху на цій вулиці може йти мова? Дивує те, що структура, яка повинна дбати за безпеку руху на дорогах, в нашому місті стає першими порушниками в написаних правилах дорожнього руху

З потеплінням на початку лютого, другорядні вулиці перетворилися на водяно-снігову кашу. А в понеділок 4 лютого вулиці з меншим потоком транспорту перетворилися на лід під водою. Яка вже тут безпека руху, як тля транспорту так і для містян?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталія Савчук

    Міську владу зобов'язати звітувати детально зі всіма розшифровками по статтях витрат міського бюджету!!! Тоді будуть і дороги, і благоустрій і загалом порядок.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up