Досвід: майбутні залізничники побували на засіданні міжнародної Молодіжної Ради

Досвід: майбутні залізничники  побували на засіданні міжнародної Молодіжної Ради

На базі Козятинського училища залізничного транспорту відбулося спільне засідання міжнародної Молодіжної Ради АТ «Укрзалізниця» із представниками учнівського самоврядування навчальних закладів залізничного профілю України. А також за участю іноземних делегацій студентського самоврядування навчальних закладів залізничного профілю.

Про це пише в соцмережах Департамент освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.

В ході засідання для представників всіх делегацій та учасників Молодіжної ради в актовій залі училища був проведений тренінг на тему «Роль хард-скілс та софт-скілс у процесі підготовки майбутніх висококваліфікованих робітників для залізничної галузі».
Програма роботи Молодіжної ради передбачала проведення засідань 2-ох секцій на теми:

Відео дня
  • «Чому я вирішив стати залізничником»;
  • «Дуальна форма навчання як інноваційна модель підготовки висококваліфікованих робітників для залізничної транспортної галузі України та Європи».


На завершення заходу всім представникам учнівського самоврядування було вручено Сертифікати учасників та подарунки.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up