ДТП на об'їзній, крадіжки та бійки: куди ще викликали козятинську поліцію?

ДТП на об'їзній, крадіжки та бійки: куди ще викликали козятинську поліцію?
  • Кримінальна хроніка Козятинщини минулого тижня (з 24 лютого по 3 березня)

Минулої середи, 24 лютого до відділку поліції повідомлення про те, що в с Махнівці, в парку невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження і забрав телефон. Виїздом група патрульної поліції встановила, що інцидент трапився біля 17 години сільському сквері. Злочинець напав на місцевого жителя та вкрав гаджета.

Наступного дня, 25 лютого у рапорті співробітника поліції зазначили — в ході досудового розслідування за ст.185 ч.1,2 ККУ установлено, що козятинчанин, перебуваючи в будинку свого батька таємно викрав банківську картку, яка лежала в сумці у кімнаті будинку та яка відноситься до офіційних документів. З місця події син зник. Цього ж дня крадіжка сталася в лікарні. Із сумки пацієнтки хтось  викрав сумку заявниці, в якій знаходились її документи. Не обійшлося і без бійки. До поліції повідомили — до місця проживання заявниці прийшов чоловік, який з хуліганських спонукань пошкодив вхідні двері будинку та спричинив жінці декілька ударів.

А в неділю, 28 лютого, у одного з козятинчан поцупили мобільний телефон. Також цього дня невідома особа розбила віконне скло і проникла до батьківського будинку в Непедівку, звідки викрала плиту пічного опалення та дві доріжки з підлоги. А в одному з козятинських магазинів чоловік  вкрав жіночого піджака.

Відео дня

У понеділок, 1 березня малознайома особа доньки заявниці зайшла до будинку і вкрала вироби із золота. Поліціянти знайшли і затримали злодія, а викрадені прикраси вилучили.

У середу, 3 березня на об’їзній дорозі поблизу Титусівки трапилася ДТП. Не розминулося два легковика — «Рено Кангу» та «Кіа Спортейдж». На зустрічному роз’їзді Рено занесло і  він «пропоров» лівий бік Кіа. Матеріальна ДТП, на щастя обійшлося без постраждалих.

Крадуть гроші, б’ються та їздять на підроблених номерах: що ще зафіксували поліцейські?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up