ДТП по Грушевського: іномарка в’їхала в електроопору

ДТП по Грушевського: іномарка в’їхала в електроопору
Фото від marinka.muzychuk (інстаграм)

В п’ятницю, 29 січня, близько 22 години на вулиці Грушевського, неподалік музею історії нашого міста, водій білої іномарки, не впоравшись з керуванням свого залізного коня, врізався в електроопору. Крім залізобетонного стовпа під прес автівки потрапило ще й дерево.

З цього приводу ми звернулися до правоохоронців, щоб вони надали відповідну інформацію. Тільки в черговій частині ДТП не прокоментували. Порадили нам звернутися з цього приводу до них в понеділок, 1-го лютого. 

Тому ми ще раз на місце ДТП  і спробували поспілкуватися із свідками аварії. 

Наші співрозмовники були не дуже охочі розповідати про інцидент на дорозі. Більше говорили про відсутність світла в своїх домогосподарствах, ніж за саму аварію. 

Відео дня

Пан Сергій розповів, що він був в гостях у своєї сестри. Вже зібрався йти додому, як неподалік пролунав скрегітний звук і в будинку погасло світло. Інший наш співрозмовник, не назвався сказав:

— Знаю, що автівка не жигуль, а якої машина була марки, я не придивлявся. Більше всього, що водій не впорався з керуванням через вживання оковитої. Хоча не можна відкидати той факт, що автівку занесло через те, що дорога була не посипана. Тільки яка тепер значення. Головне, що п’ятеро хлопців, які були в автівці після контакту з стовпом були не ушкоджені. Залишились не травмованими і після того, як стовп мав контакт з ними. Хлопці в сорочці народилися і це головне, — підсумував один із свідків ДТП,  який не назвав свого імені.  

 Дмитро Артемчук

«Треба було раніше викликати поліцію». В електричці «Київ-Жмеринка» підстрелили хлопця
Поліція шукає жінку, яку підозрюють у крадіжці з супермаркету
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Татьяна Рипка

    То Ош
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up