«Дві години боремося з вогнем, а пожежників досі немає». У Іванківцях горить трава

«Дві години боремося з вогнем, а пожежників досі немає». У Іванківцях горить трава
Фото зі сторінки Олександра Кухара

Руслан Кухар розмістив на своїй сторінці у фейсбуці відео, на якому він розповідає, як він разом з місцевим мешканцем тушать пожежу.

Руслан Кухар каже, що приїхав на риболовлю в село Іванцівці. 
– Побачили, що горять комиші – потушили, потім бачимо – горить косогір, потім посадка і вогонь вже хоче перейти на комиш, який знаходиться біля хат, – розповідає Руслан. – Ми вже дві години гасимо косогір, щоб вогонь не поширювався, а пожежників все немає.
Місцевий Василь Москаль розповідає, що телефонував до рятувальників разів зо п'ять. Останній раз йому сказали, що пожежники стоять на переїзді в Гулівцях. Не можуть їхати, бо шлагбаум закритий.
– І в міліцію я дзвонив, казали, що під'їдуть, – каже пан Василь.


– Ми більше двох годин боремося з вогнем, щоб він не перекинувся на село. Чому я у свій вихідний (я хотів зайнятися підводним полюванням, попірнати) маю гасити пожежу? Чом Василь так само має у свій вільний час гасити цю траву? Чому цим не займаються відповідні служби? У них то машина зайнята, то на переїзді. А шо далі буде? Якщо ми з Василем зараз підемо? Ми вже потушили метрів двісті. А «пожарки» як не було так і немає. 

Відео дня

Згодом пан Руслан вилав ще одне відео. Пожежники так і не приїхали. Лінії вогню не видно кінця

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ігор Ващевський

    А в селі що,людей немає?
  • Андрей Крук

    Шоб той козел здох що подпалыв пожарникы вы где где через Киев едем

    Владимир Тимощук reply Андрей Крук

    Андрей Крук ПОЕХАЛИ ЗА ВОДОЙ!
  • Vasily Solop

    А якийсь козел підпалив😑
  • Galina Galina

    А хто ж це підпалив???!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up