«Є два «Соболі», один «Фольцваген» і «Тойота»: про автопарк козятинської ЦРЛ

«Є два «Соболі», один «Фольцваген» і «Тойота»: про автопарк козятинської ЦРЛ
Завідувач екстреної медицини Олександр Барський знайомиться з документами сучасного реанімобіля

Центральна районна лікарня отримала новий сучасний реанімобіль класу В. 

Його до медзакладу доставили 17 березня

– Це насправді необхідне придбання Козятинської ЦРЛ для медиків та мешканців нашої громади. Цим автомобілем можна перевозити пацієнта, який потребує реанімаційного забезпечення, у супроводі лікаря реаніматолога та медичної сестри, – розповідає завідувач відділу екстреної медичної допомоги ЦРЛ Олександр Барський. – Такий автомобіль — це вимога часу. Він необхідний для важких хворих. За допомогою апаратури, якою оснащений автомобіль, можна мати постійний контроль за пацієнтом та надавати медичну допомогу пацієнту під час транспортування його до лікарні в критичних ситуаціях. Він оснащений і дихальним апаратом, киснем, дефібрилятором, кардіо устаткуванням – усім необхідним. Раніше для транспортування важких хворих ми замовляли машину в санавіації, бо наші автомобілі для таких перевезень не пристосовані. Тепер маємо для цього сучасний реанімобіль.

 — Скільки у вас одиниць техніки задіяно на викликах і яку кількість населених пунктів ви обслуговуєте?

Відео дня

— Є два «Соболі», один «Фольцваген» і «Тойота», – каже завідувач екстреної медицини. – Вони майже вичерпали свій ресурс. Обслуговуємо всю Козятинську громаду. Крім того, до нас звертаються пацієнти міста Ружин та Калинівки. Багато людей приїздять у нашу лікарню з інших районів. Як кажуть, риба шукає, де глибше, а людина, де ближче, чи краще лікують.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valentina Mandziuk

    Як це вичерпали ресурс ,,Соболі"? Їх нам придбали страхові компанії перед самим закриттям залізничної лікарні. М'яко кажучи хтось тут трошки ...... , або так треба казати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up