Єгор Харченко — Міні-містер Козятина

Єгор Харченко — Міні-містер Козятина
  • Для чого потрібна математика в житті людини? Відповідь дати легко.
  • Принаймні, щоб навчитись рахувати гроші.
  • Правильно вираховувати платежі за комунальні послуги. Це аксіома беззаперечна.
  • А тепер давайте розберемося, для чого потрібні конкурси через газету “Міні-містер Козятина”?

Найперше, це дитяча платформа — розкіш для дітей та батьків. Це естетичне сприйняття світу, гарних манер спілкування. Пропаганда здорового способу життя. Яскраво одягатися. Це креатив родини, для того, щоб пишатись своїми здобутками. Скажемо простіше: в здоровому тілі - здоровий дух. Саме на таких засадах і об’єднав мешканців Козятинщини конкурс від “RIA-Козятин”, який завершився перед святом Водохреща.

Одним із дипломантів стала родина Егора Харченка, вік якого три рочки. Мама хлопця пані В’ячеслава розповіла у інтерв’ю про своє щастя (відео в ютубі).

Відео дня

Діалог, що відбувся в редакції, нас приємно вразив. Мама Єгора — молода миловидна пані, з приємною посмішкою на обличчі. Найперше, що і вразило, це її комунікабельність до спілкування.

— То хто ви?

— В’ячеслава. Мама двох діток: Єгора і Тимура. Дружина чоловіка. Тобто ми повноцінна родина. Правда, поки що без власного житла.

— Ви проявили соціальну активність як дописувач і читач газети. І ваш син Єгор: ви виставили фотографію його і серед багатьох претендентів вона припала до вподоби багатьом людям. Розкажіть про нього.

— У садочку він чесніший, вдома бешкетник, енергійний дуже. Братика свого дуже любить, не дає в обіду, жаліється, якщо його хтось ображає.

— Ви йому прививаєте здорове почуття до життя, хороші стимули. Ви молода сімейна пара. Як звати вашого чоловіка?

— Володимир.

— Ви мешкаєте в місті Козятин, орендуєте житло. Але є перспективи. Народжувати ще будете?

— Це не скоро. Спочатку цих трохи підняти.

— У Бога, кажуть, не буває ні пізно, ні рано. У Бога на все свій час. Що ви хотіли б побажати молодим мамам, колегам вашим, можливо, родичам?

— Терпіння, взаєморозуміння, щастя, здоров’я, кохання. І щоб все хороше було в цьому новому році, а все погане залишилося в старому.

— Що таке, на вашу думку, успішна родина, сім’я?”

— Це, щоб в сім’ї було взаєморозуміння. Без сварок, звісно, не обходиться, це в кожній сім’ї так. Це терпіння, постійне спілкування між членами сім’ї!

— Ще таке провокаційне питання. Зараз Верховна Рада прийняла закон про так званий секс за згодою. Знаєте, що це таке?

— Ми вже бачили цей акт. Там дані паспорта, ідентифікаційний код...

— Тобто,  це викликає інтерес в сім’ї. Обговорення відбувається?

— Розмовляли в сім’ї. Смішно виходить, що вже бумажка про шлюб нічого не значить.

Мама Єгора отримала відзнаку-диплом за участь в конкурсі. З сином і чоловіком не змогла разом прийти з об’єктивних причин. Але надіємося, згодом вся родина відвідає редакцію і ми продовжимо інтерв’ю.

Спонсором нагороди виступив магазин “Едем”. Це торгова точка, можете зайти їм там подякувати, і в книжку відгуків написати вдячність, якщо буде нагода.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • RIA-Козятин

    Відтепер підписатися на наш канал простіше!!! Просто скануй візитку і переходь на наш канал.
    #інстаграм-візитка#теперімимодерні#козятин#активнопрацюємодлявас###
    https://www.instagram.com/p/BtB3XSSHGQp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=19y0qx1ojb7ch

  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:36 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up