Фекальна вулиця нашого міста

Фекальна вулиця нашого міста

Реакція на звернення

До “RIA-Козятин” надійшло повідомлення: “Прошу вас посприяти!
31 липня 2018 р. о 21.00 повертаюсь додому з роботи, і жахнувся!!!! Вулиця Я. Мудрого вся залита сечею та гноєм, починаючи від м'ясокомбінату аж до Білоцерківської траси. У міськраді телефон не відповідає. Такі випадки не поодинокі, це відбувається постійно. По вулиці ходять люди, на вулиці граються діти і за ногами цю всю гидоту несуть додому”.

Ранком 1-го серпня представники газети виїхали на місце події. Наведені в повідомленні факти підтвердилися з маленьким уточненням. Від воріт м’ясокомбінату до вулиці Ярослава Мудрого слідів розлитих нечистот помічено не було. Не було їх і з боку вулиці Депутатської. З’явилися вони на перехресті згаданих вулиць. Ось так по прямій добрим фонтаном в сторону вулиці Білоцерківської лилися розріджені фекалії до вулиці Першого Травня.

Відео дня

Знайти очевидців, з якої саме автівки лився непотріб, нам не вдалося. А працівники м’ясокомбінату від скоєного відхрестилися. На прохідній м’ясокомбінату, куди ми звернулись, нам повідомили, що фекалії з підприємства вивозяться до 14 години. На питання охороні підприємства, в зв’язку з чим даєте такі гарантії, відповіли: “Так ми ж ворота відкриваємо. Звідти й гарантії. Раз не відкривали ворота, значить не вивозили”. . .

Прохання до очевидців екологічної наруги, просимо повідомити про можливих злочинців правоохоронні органи та нашу редакцію.

Галина КАСЯНІВСЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up