Фото дня: парк біля залізничного вокзалу потопає у смітті

Фото дня: парк біля залізничного вокзалу потопає у смітті

На календарі 25 серпня 2021 року. Наші журналісти, прогулюючись Козятином і будучи на залізничному вокзалі, завітали у парк, що поруч з ним. Враження від побаченого жахливі. Парк, де до речі встановлені дитячі гойдалки та гірка, просто встеляний сміттям. 

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олексіївна Олексіївна

    Парк перетворився в сміттєзвалище,
  • Valentina Mandziuk

    Це давно вже не парк
  • Валерий Савченко

    Ця територія належить залізниці.Потрібно або дбати про своє майно,або передати його іншим власникам,які будуть дбати про нього.А то виходить "собака на сіні".
  • Tetyana Kostiuk

    Чудовий був парк. Батьки ходили з дітками на гойдалки - човники, була карусель з конячками. Навкруги горіли ліхтарі. На свята, проводили  атракціони для дітей. І завжди закінчувалось свято салютами. А зараз смітник, та ще й біля залізничного вокзалу, куди приводять групи туристів.. Куди не глянь - срач, що в парку в центрі міста , що в залізничному парку.  В той час, люди були більш вихованими, цінили і любили своє місто. А зараз, таке враження, що дикуни повертаються, яким все байдуже. Навіть якщо, щось хочеться  зробити для міста, для людей, то поламають, вкрадуть, і радіють як ті дурбелики, від того що накоіли.  Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять. Так що, все залежить від нас самих.

keyboard_arrow_up