Французька боксерка знову була в Козятині?

Французька боксерка знову була в Козятині?
Фото зі сторінки Естель Моселлі у Facebook
  • Днями олімпійська чемпіонка Естель Моселлі, яка мешкає у Франції, написала у соцмережах, що знову приїхала до України і виклала світлини.
  • На фото вона зі своєю дитиною на дитячому майданчику.
  • Місце, де спортсменка сфотографувалася, дуже схоже на один із Козятинських дворів.
     

Французька олімпійська чемпіонка 2016 року, відома боксерка Естель Моселлі знову гостювала в Україні. Шостого січня, на святвечір вона поширила на своїх сторінках у Facebook та Instagram допис французькою із таким текстом:

«Яке повітря в Україні… З моєю дитиною! Щасливого Різдва православним, бажаю добряче повеселитися. І коли я повернуся до Королівського пирога, я збираюся його доїсти».

Відео дня

 

До допису Естель прикріпила два фото із сином на дитячому майданчику. Хоч місце, де сфотографувалася олімпійська чемпіонка, не позначене, воно дуже схоже на двір дев’ятиповерхівки на Грушевського, 23.

Нагадаємо, менш ніж пів року тому Естель Моселлі вже приїздила до України. Було це у липні 2019 року. Тоді вона зробила кілька світлин зі своїми родичами, виклала їх у соцмережі і позначила Козятин. Нам вдалося випадково зустріти маму олімпійської чемпіонки, але вона відмовилася давати коментарі.

Естель має українське коріння, точніше, її мама — козятинчанка. Саме тому жінка і приїздила до нас. А її родичі якраз живуть у будинку на Грушевського, 23. Це нам підтвердила одна із мешканок багатоповерхівки, коли ми питали її влітку минулого року про приїзд Естель Моселлі до Козятина.

Читайте також

На гостини до Козятина приїхала французька боксерка

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up