Футболістки «Колос-Мрія» підтримують спортивну форму силовими вправами

Футболістки «Колос-Мрія» підтримують спортивну форму силовими вправами
Капітан команди Анна Кручинкіна виконує силові вправи
  • Спортсменки Махнівки, які виступають в першій лізі жіночого чемпіонату України з футболу, готувалися до ігор другого кола, намагалися виконати програму-максимум.
  • У їх пам’яті, мабуть, залишився зіграний матч 5-го туру з ДЮСШ-3 Івано-Франківська.
  • Поєдинок, який мали вигравати наші дівчата, зіграли внічию 0:0. Несподіваний результат в тому матчі став ще одним приводом, щоб під час зимової перерви більше працювати над фізичними кондиціями футболісток.
  • Адже іванофранківок недотисли, втратили 2 турнірних очки та фінішували в осінньому чемпіонаті на третьому місці, поступаючись другим місцем «Буковинській надії» з Чернівців тільки за різницею забитих і пропущених м’ячів

У виїзному матчі, 20 квітня, цього року наші землячки мали зустрітися з другим призером першого кола «Буковинською надією». Виграш наших майстринь шкіряного м’яча виводив би колосянок на друге місце в турнірній таблиці. Тільки не так сталося як гадалося. Карантин не тільки став причиною відтермінування чемпіонату, а й вніс корективи в тренувальний процес гравців команди. Перестали бути актуальними товариські матчі для ігрової практики.

Як тренуються в умовах карантину футболістки «Колос-Мрія», Махнівка, з нами поділилася капітан команди Анна Куртиніна та тренер команди Микола Бабюк.

— У такому режимі тренуватися дуже складно. У моїй квартирі немає тренажерного залу. Єдине, що ми можемо робити в умовах карантину, щоб підтримувати спортивну форму, так це виконувати силові вправи, бігати в під’їзді будинку по сходинках, – розповідає Аня. – Сходинки в умовах карантину замінюють бігову доріжку. Ще у нас добре виходить різного роду гімнастика. Спілкуємося з подругами по команді, хтось дає якусь новацію тренувального процесу.

Відео дня

Дівчина каже, що карантин її морально гнітить, але додає, що всі спортсмени нині в однакових умовах 

— Дівчата – молодці. До другого кола чемпіонату підготувалися добре. У команді багато молодих спортсменок. Середній вік команди 23,5 року. Таким складом саме грати. Якщо карантин надовго не затягнеться, то буде в команди результат, – розповідає тренер Микола Бабюк. – Як повідомили в федерації футболу України, друге коло чемпіонату України з футболу орієнтовно мають провести в липні-серпні цього року.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up