Гарна погода на Вознесіння – дощове літо, погана – до спеки

Гарна погода на Вознесіння – дощове літо, погана – до спеки

Сьогодні очікується +16..+12 °C, зливовий дощ, помірний вітер. Завтра: +12..+16 °C, зливовий дощ, помірний вітер.

Вже вранці небо у Козятині затягнулося хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Удень та ввечері йтиме дощ, який буде поступово посилюватися.

Народний прогноз погоди

28 травня відзначається день пам'яті Пахомія Великого, який мав дар чудотворця і зцілював від недуг. У народі цей день називали Пахомієм Теплим, або Пахомієм Бокогрієм: "Прийшов Пахом - запахло теплом". 

Вознесіння Господнє православні українці відзначають у четвер, 28 травня. Цього дня Ісус Христос переміг смерть і почав нове життя у славі Бога. У Євангелії стверджується, що Ісус «піднявся і зник у хмарі» неподалік від Віфанії на горі Оливній. Після цього син Божий почав являтися своїм учням.

Вознесіння Господнє 2020 прикмети :

Відео дня

Якщо у день Вознесіння Христового співатимуть пташки, наступний тиждень буде теплим, без неспокійного вітру. У цей день не треба займатися важкою працею. За народними повір’ями, порушників цієї заборони чекатимуть невдовзі лиха типу стихій і неврожаю. Гарна погода на Вознесіння – дощове літо, погана погода – до спеки.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up