Гематоми та струс мозку: що сталося у селі Козятин між братом та сестрою?

Гематоми та струс мозку: що сталося у селі Козятин між братом та сестрою?
  • До редакції газети «RIA-Козятин» звернулися мешканці села Козятин. Вони з тривогою повідомили, що на території Козятинської громади, а саме в селі Козятині проживає бувший учасник АТО, який постійно погрожує сусідам, що підірве гранату

– Він продає горілку і розказує, що всіх за неї купить. Поліція бездіяльна. 29 червня побив свою рідну сестру ногами так, що на ній живого місця немає. Дівчина знаходиться в лікарні в травматології. На ній все тіло і голова від синців чорні. На лікування та харчування не має коштів. Потребує допомоги, - стверджують односельчани.

Таке повідомлення не можна проігнорувати та залишати поза увагою. Щоб перевірити цю інформацію за коментарем ми звернулися до козятинської поліції.

– На 102 поступив виклик, що в селі Козятині відбувається бійка. Туди поїхав наряд групи реагування патрульної поліції, – розповідає начальник групи реагування патрульної козятинського відділку поліції В’ячеслав Сушко.– Справа така. У будинку проживає чоловік, який раніше перебував в зоні АТО, з дружиною та сестрою. Між ними виник конфлікт. Нібито сестра розпиває алкогольні напої. Через це зчинилася сварка. Поліцію викликала його дружина. Коли працівники поліції приїхали і почали розбиратися, то виявилось, що у кожного своя правда. Конфліктуючих привезли в райвідділ. Склали адмінпротокол на чоловіка за статтею 173 з позначкою 2 (Домашнє насильство). 

Відео дня

За словами Вячеслава Сушка, випадок зареєстрували та ввели у базу. На той момент сестра не висловлювала претензії з приводу побиття. Наступного ранку жінка викликала швидку допомогу через те, що їй стало зле. Знову приїхала поліція.

– Вона написала заяву з приводу того, що брат наніс їй тілесних ушкоджень. Матеріали внесли в ЄРДР по статті 125 (Нанесення тілесних ушкоджень). На даний час визначаємо ступінь їх тяжкості. Проводиться судово-медична експертиза. Розслідування триває. Відкрито кримінальне провадження - підсумував Вячеслав Сушко.

Окрім цього, у поліції також повідомив, що даний громадянин неодноразово його притягували по статті 173 (Дрібне хуліганство). Декілька раз був сам заявником про те, що його ображає сестра і співмешканка. Стосовно погроз гранатою – у поліції такою інформацією не володіють.

Щоб дізнатися про стан жінки, яка зазнала травм від руки брата, ми побували в козятинській ЦРЛ. Саме туди її госпіталізували.

Як повідомив лікар травматологічного відділення Сергій Шлапак, пацієнтка поступила в травматологічне відділення 29 червня з багаточисельними гематомами та струсом мозку. 

– За 7 днів, що вона перебувала на стаціонарному лікуванні в палаті №6,  її стан значно покращився і сьогодні, 6 липня, вона була виписана з лікарні додому, – сказав Сергій Шлапак. – Такі випадки у нас, можна сказати, явище повсякденне. Чому саме цей став таким резонансним? Мабуть тому, що він відбувався між людьми однієї родини.

Про те, що стан пацієнтки значно покращився підтвердив і в.о. головного лікаря Ігор Грубеляс. За його словами пацієнтка вже може лікуватися  в домашніх умовах

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up