Глімбовського знають тільки як позитивну людину

Глімбовського знають тільки як позитивну людину

У останній час в ЗМІ обговорюються події навколо Насірова, і в цю нездорову тему вплітають людей позитивної поведінки та трудової діяльності впродовж всього їхнього життя.

Отаким ізгоєм став наш колишній земляк Вацлав Антонович Глімбовський і його син Олександр Вацлавич — генеральний директор будівельної компанії “Алтіс-Холдінг”.

Я, наприклад, довгий час працював з паном Глімбовським в одній будівельній організації і добре знаю цю родину.

Василь Антонович Глімбовський з дружиною після закінчення будівельного технікуму в м. Чернівцях був направлений на роботу до нашого міста в будівельну організацію на той час “Учдорстрой-2” Південно-Західної залізниці, а дружина — в дистанцію путійного господарства (ПЧ-7). Свій трудовий шлях Вацлав Антонович розпочав на посаді майстра будівельних робіт по спорудженню житлових будинків. Подальша кар’єра — це виконроб та головний інженер. Мені довелось з ним працювати в 60-ті роки. Я знав сім’ю Глімбовських тільки з позитивного боку. Тут в Козятині подружжя прожило не довго. У 1972 році Вацлав Антонович був переведений на роботу в Київ на посаду заступника начальника “Дорстройтреста” Південно-Західної залізниці, де пропрацював до виходу на пенсію.

Відео дня

Уся трудова — це зразок людяності та віддачі всього себе на благо держави. У такому дусі він виховував своїх синів Олександра та Сергія, які закінчили Київський будівельний інститут. Маючи великий будівельний досвід в 90-ті роки, Василь Антонович надав неоціненну допомогу своїм синам в налагодженні підприємницької діяльності .

Після об’єднання Козятинського НГУ-2 і БМП-648, спеціалісти-будівельники БПМ перейшли працювати в організацію Глімбовських (яка на той час уже рахувалась як “Алтіс-Холдінг”). Ця фірма має світове визнання. Будівельні роботи проводяться не тільки в Україні, але й за кордоном. Не дивлячись на поважний вік, Василь Антонович  в хорошій професійній формі, виконуючи обов’язки технічного директора.

Василь Антонович в свій час багато хорошого зробив для міста і його жителів. Був тут нагороджений багатьма урядовими нагородами. Про трудову діяльність і відношення до людей наші працівники до цих пір згадують з позитивного боку.

По даний час я підтримую зв’язки з Василем Анатолійовичем.

Ми з ним часто пригадуємо наш трудовий шлях, разом аналізуємо ситуацію в країні. Він дуже скромна людина і не заслужив нічим дурної слави.

Олег Каменний, заслужений будівельник України

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up