Глухівчанці зламали ключицю, а махнівчанку обікрали більш, як на 50 тисяч гривень

Глухівчанці зламали ключицю, а махнівчанку обікрали більш, як на 50 тисяч гривень

Кримінальна хроніка Козятинщини за минулий тиждень ( з 30 серпня по 5 вересня)

У понеділок, 30 серпня від працівника поліції надійшов рапорт про те, що під час перевірки патрульної поліції виявили ознаки підробки посвідчення водія.

Наступного дня, у вівторок, 31 серпня  у Козятині трапилася крадіжка. Близько 17.00 по вулиці Васьковського хтось викрав велосипед марки «Україна» чорного кольору. У поліції повідомляють, що велосипед козятинчанин залишив без нагляду біля магазину «Поляна»

У середу, 1 вересня у Глухівцях побили місцеву жительку. Відомо, що близько 21:00 глухівчанин під час словесного конфлікту, штовхнув жінку обома руками в область тулубу, внаслідок чого остання впала та отримала тілесні ушкодження. У глухівчанки —  перелом лівої променевої кістки. Цього ж дня, до поліції із заявою звернулась жителька Махнівки. Вона повідомила що до неї в будинок через пластикове вікно пробралися злодії. Злочинці знали куди йти. З хати винесли немалу суму грошей — 28 000 гривень та 1100 доларів США.

Відео дня

У четвер, 2 вересня у Козятині обікрали мешканку Воскодавинців. Жінка пішла зробити покупку у магазин «Візит», що знаходиться по вулиці Незалежності. З магазину вийшла вже без пакету з особистими речами.

У п’ятницю, 3 вересня  в одного із мешканців Козятині правоохоронці здійснили санкціонований обшук. І не дарма. У чоловіка виявили та вилучили речовину зеленого кольору рослинного походження в сухому вигляді, зовні схожу на рослини канабісу та пристрій для куріння. Цього ж дня до поліції звернувся козятинчанин. Він повідомив що його обікрали шахраї, а саме обчистили його банківську картку. Під приводом повернення кешбеку на картку «Ощадбанк», шахрайським шляхом кіберзлочинці заволоділи грошовими коштами у сумі 14650 гривень. Ще одна крадіжка трапилася у Сестринівці. Там обікрали дачу козятинчанина. Злочинці вибили віконну шибку та пробралися у приміщення. Накрали речей, які господар оцінив вартістю у 1000 гривень

У неділю, 5 вересня у Іванківцях трапилася бійка.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up