Голова ОДА Валерій Коровій написав заяву про складання повноважень

Голова ОДА Валерій Коровій написав заяву про складання повноважень

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій написав заяву про складання повноважень перед новообраним Президентом України. Коментують цю ситуацію не охоче, але додають, що все у рамках закону.
 

– Жодної сенсації… Бо в день інавгурації нового Президента всі голови обласних державних адміністрацій написали відповідні заяви. І він працюватиме в статусі в.о. – виконуючого обов’язки до представлення нового керівника облдержадміністрації. Я і решта заступників Коровія заяв не писали, бо це не передбачено законом, — зазначив перший заступник голова Вінницької ОДА Андрій Гижко, пише 33kanal.

  • У Законі України «Про місцеві державні адміністрації» вказано, що у разі обрання нового Президента України голови місцевих державних адміністрацій продовжують здійснювати свої повноваження до призначення в установленому порядку нових голів місцевих державних адміністрацій.
     

Біографічна довідка

  • Народився 10 листопада 1964 року в смт. Тростянець Вінницької області.
  • Освіта - вища, у 1989 році закінчив Українську сільськогосподарську академію, у 2005 році - Національну академію державного управління при Президентові України, за фахом економіст-організатор, магістр державного управління.
  • Кандидат економічних наук.
  • Має почесне звання «Заслужений економіст України» (2009), нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України (2009), орденом «За заслуги» III ступеня (2010), подякою Прем'єр-міністра України (2015).
  • З 2015 року очолював Вінницьку обласну державну адміністрацію.
  • Одружений, має двох синів.

Марія Лєхова

Відео дня

Нагадаємо:

20 травня відбулася інавгурація Володимира Зеленського. Відео
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Вова Полічков

    Адміністрації тиха заводь! Протирай штани та гроші пакуй собі і передавай вище! Оркуша продрочив 4 роки і пішов на тепле місце А що зроблено постреволюційними майданниками? Де ті що розказували за Вінницькі курені? Бздять на посадах! Де обіцяні робочі місця та європейські зарплати?
  • Виктор Ставничий

    о побігли! негайно перекрити всі кордони,щоб ні один не втік!
  • Віталій Марчук

    Який закон??? Йди нахуй!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up