Горіло і на Козятинщині: про боротьбу рятувальників з пожежами в екосистемах

Горіло і на Козятинщині: про боротьбу рятувальників з пожежами в екосистемах

У суботу, 10 квітня, рятувальники Вінниччини 30 разів виїжджали на ліквідацію загорянь сухої рослинності.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Зокрема, пожежі в екосистемах були ліквідовані в Тиврівському, Бершадському, Жмеринському, Козятинському, Літинському, Погребищенському, Томашпільськомк, Тульчинському, Вінницькому районах області та в м.Ладижин.

До ліквідації даних пожеж від ДСНС залучалося 96 чоловік особового складу та 30 одиниць спецтехніки.

Відео дня

Додамо, що на Вінниччині тривають рейди на паліїв сміття. За спалювання відходів козятинчанам загрожує 2040 грн штрафу. Минулого місяця Державна екологічна інспекція у Вінницькій області зафіксувала 4 випадки спалювання твердих побутових відходів. На порушників склали адмінпротоколи.

Як зазначають екологи, із настанням весняного періоду громадяни починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях і часто таке прибирання завершується спалюванням побутових відходів.А це згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей». За їх словами, у процесі горіння в атмосферу виділяються речовини, які є шкідливими для органів дихання. Саме тому козятинчан закликають не спалювати сміття.

У Махнівці загорівся будинок: вогонь гасили дві бригади рятувальників
«Дві години боремося з вогнем, а пожежників досі немає». У Іванківцях горить трава
Пожежа в Іванківцях: що кажуть в прес-службі МНС?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up