Гриценко має пройти у другий тур

Гриценко має пройти у другий тур

Згідно з дослідженням міжнародної соціологічної компанії GFK Ukraine, лідер ПП “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко у другому турі перемагає всіх своїх опонентів.

Саме тому жоден телеканал не публікує опитування про другий тур виборів. Бо чимало є таких людей, які голосують за Юлію Тимошенко, щоб Петро Порошенко не був більше президентом, інші ж голосуватимуть за діючого президента, щоб Тимошенко не пройшла. Насправді саме Гриценко і тільки він перемагає. Тому багато потенційних виборців Тимошенко й Порошенка, якби дізнались можливі результати другого туру, проголосували б у першому турі за Гриценка.

Перепоною виходу Анатолія Гриценка в другий тур є купа брехні і фейків на центральному телебаченні, які сам Гриценко спростувати там не може, бо йому доступ до олігархічних телеканалів давно закритий. Тож Порошенко, якого Гриценко обіцяв під суд віддати, якщо стане президентом, кинув усі сили, щоб не пропустити в другий тур саме Гриценка. У тому числі і задля цього було збільшено кількість лояльних до Порошенка членів ЦВК, а радниками голови ЦВК призначені відомі фальсифікатори Ківалов та Охендовський.

Також на поміч Порошенку та Тимошенко раптово з'явився Садовий (“Самопоміч”), який завішав всю країну своїми біг-бордами. А ми добре пам'ятаємо, як на парламентських виборах “Самопоміч” не вилазила з телеканалу Коломойського, тож з приходом виборчої кампанії можна очікувати Садового частим гостем каналу "1+1".

Відео дня

Щодо Гриценка, то враховуючи те, що вся мафія об'єдналась проти нього, пану Анатолію треба шукати вихід у об'єднанні всіх нескомпрометованих політиків навколо себе, громадських діячів, підприємців, журналістів, атошників і разом єдиним фронтом боротись проти кримінально-олігархічного режиму.

Олексій ДВОРЕЦКОВ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Вусатий Козятинець

    Джинса, така джинса ))
  • Анонім

    Зі змістом допису повністю згоден. Ні Юля, ні Порох не повинні би очолювати державу. Бажано би побачити нові, молоді обличчя, але і їм не дають, і вони не дуже "бьються". Основним завданням наступного Президента має стати боротьба за демонтаж монополії олігархату. Вибудова дієвих, незалежних інституцій держави: парламент, уряд, суди - без впливу олігархів. Ці дві особи цього не зроблять, зовнішній тиск вони тормозять в силу своєї природи походження, бо самі звідти. І Вакарчуку, і Садовому, і Чумаку треба обєднатися навколо Гриценка, та дати бій уже в першому турі, інакше олігархи вчинять страшний опір, і третього майдану Україна може і не пережити.
  • Володимир Петрович Сушко

    Все вірно,тільки не Козлятин,тут теж розумні люди живуть.
  • Дмитро Поліщук

    КАЗЛЯТИН.... хватить хвалити ЗЛОДЮГ.... !!!!!!!!! Гриценко МЕРЗОТНИК і ні чим не ліпший за інших...... ВІН АРМІЮ НИЩИВ при ЮЩЕНКО... І тепер маємо АТО ООС.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Анонім reply Дмитро Поліщук

    Алє, Дмитро, схаменись і не смій назву мого міста перекручувати. Себе можеш і не поважати, твоя справа, а місто  - не чіпай. Все інше, то твоя позиція, з якою я не згоден.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up