Гроші заплатили, а інтернету немає

Гроші заплатили, а інтернету немає
Фото ілюстративне
  • На гарячу лінію газети «RIA-Козятин» звернувся Олександр.
  • Чоловік каже, що інтернет-провайдер, із яким у його сестри був укладений договір, не працює від початку повномасштабного вторгнення.
  • За березень гроші взяли, а інтернет відсутній

Вже два місяці у будинку козятинчанки немає інтернету. Жінка виїхала в Чехію, а свій дім залишила на маму. Контракт на інтернет-послуги у неї був підписаний із одним з інтернет-провайдерів. Втім інтернет чомусь не працює. Про це нам розповів Олександр, брат козятинчанки.

— Телефонував їм, спочатку вони просто не брали слухавки, потім виключили телефон, — розповідає Олександр. — Я поїхав до офіса. Дивлюся, там нічого не працює, все перевернуте. Потім зайшов на ґуґл-відгуки. Там багато написано, що вони не відповідають на дзвінки. І все, нічого. Гроші знімаються автоматично. Вони не обслуговують абонентів. Вони напевно втекли собі за кордон.

Олександр розповідає, що абонплату за лютий проплатили, втім в останній тиждень місяця інтернет зник. Саме після початку повномасштабного вторгнення. Так само проплатили і за березень, але у березні інтернету теж не було, попри те, що з рахунку зняли кошти у повному обсязі.

Відео дня

— Саме березень нас цікавив, — продовжує чоловік. — Бо я хотів малого до матері завезти, зараз же у них навчання онлайн.

От і вийшло, що немає ані інтернету, ані грошей. Сума хоч і невелика, втім навіть такі гроші, як кажуть, на дорозі не валяються.

— Заплатили 100 з лишнім гривень, — каже наш співрозмовник. — Я, чесно кажучи, не знаю, який точно тариф у них. Але думаю не менше, бо це приватний будинок, там максимальні тарифи одразу ставлять. У них там і підключення до приватних будинків дорожче. Бо в квартирах дешевше.

— Ви кудись зверталися з приводу того, щоб вам повернули кошти? — запитали ми в Олександра.

— Ні, та за сто гривень звертатися, — відповідає чоловік. — Я просто «RIA-Козятин» набрав, бо думаю може ще хтось у такій ситуації, то тоді хай відмовляться чи як. Людям же потрібно буде інший інтернет, шукати іншого провайдера. Я думаю наберу, запитаю, може ще хтось звертався. Бо я думаю, що це не поодинокий випадок.

Ми знайшли в інтернеті номер телефону інтернет-провайдера, про якого нам розповідав Олександр. Пробували зв’язатися, аби дізнатися, чому наразі не працює інтернет, втім нам не вдалося цього робити. Щоразу коли ми телефонували за вказаним номером, у слухавці чулося «Ваш виклик переадресовується на автовідповідач».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Blank

    А шо за провайдер то?

keyboard_arrow_up