Хамство водія тоді, коли перевізник не дорожить маршрутом

Хамство водія тоді, коли перевізник не дорожить маршрутом

За водія, що здійснює рейси 1 та 4 маршрутами відгуки різні. Одні на нього пишуть скарги. Для окремих пасажирів кращого водія просто не існує. “То просто окремі пасажири не розуміють його невдалі жарти”, — кажуть вони.

Ми провели маленьке журналістське розслідування. У п’ятницю 11 січня, коли згаданий водій їхав маршрутом №1 від зупинки “Червона Калина” о 9.10, на зупинці “Пошта” пасажир, що знаходився в автобусі, попросив водія відчинити задні двері. Коли двері відкрилися і пасажир зійшов, літня жінка хотіла зайти в автобус. Ставши на сходинку транспортного засобу, вона була затиснена дверима. Ніхто не вибачився перед пасажиркою...

Того ж дня, виконуючи рейс о 14 годині з міста в сторону “Білої Казарми” водій не зупинився на зупинці “провулок Партизанський” двом людям пенсійного віку.

Зустрітися з водієм не поталанило: ні 12-го, в суботу, ні в неділю його на маршруті вже не було. Зустрілися ми з ним тільки у вівторок, 15 січня. Сказати, що водій задумався над своїми вчинками, то ні. Як аргумент він повідомив, що вже заплатив кару за зупинку на провулку Партизанському. А в нього є сім’я і діти. Що стосується відкриття та закриття дверей, то в автобусах це звичне явище. От і цим рейсом, випускаючи пасажира на зупинці, була зажата нога іншої жінки. Щодо перевізника пільгового маршруту, то він впевнений у своїй безкарності. Стоїть на позиції, якщо не подобається, як ми їздимо, то можу поставити автобус навіть сьогодні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Сорочинская

    Люди добрі,що ви ще хочете від водія та перевізника,весь час відколи вони нас возять не було такого щоб не було автобуса в саму несприятливу погоду, вони завжди є, постійно можна бути впевненому що вчасно потрапиш на роботу. А про водія Віталіка,то я взагалі не знаю як можна щось говорити погане,люди добрі бійтесь Бога,не робіть наклепів. А можливо ви хочете ходити пішки? Ще дуже мене дивує журналітське рослідування.Будьте людьми в першу чергу самі.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up