Хто боротиметься за пости директорів у міських школах?

Хто боротиметься за пости директорів у міських школах?
  • Хто керуватиме школою-гімназією-дитячим садком і Сестринівським ЗНВК уже відомо, натомість для більшості міських шкіл конкурс на визначення директорів ще попереду.
  • Проте вже відомі претенденти, які боротимуться за право очолити чотири навчальні заклади Козятина

Рекордсменом за кількістю кандидатів є школа № 3. Тут на конкурс подалося четверо осіб. Перший кандидат — вчитель математики Надія Довгань. Має стаж 21 рік. Починала свою педагогічну кар’єру у Кашперівському санаторії «Лісова пісня». Протягом останніх 11 років працює у школі № 3.

Чинний директор Микола Колісник також вирішив взяти участь у конкурсі. За фахом — вчитель історії та суспільствознавства. Має 40-річний досвід роботи, з них 25 років — на посаді директора. Адже спершу керував школою № 4 (нинішня ліцей-школа), а 8 років тому очолив школу № 3.

Заступниця директора, вчитель математики Оксана Сушко також подала документи на участь у конкурсі. Має стаж роботи 24 роки. Починала у школі № 4, куди прийшла викладати фізику й математику. Через кілька років перейшла до школи № 3, де працює останні 11 років.

Відео дня

Останній претендент — Анна Ольхом’як, дружина депутата міської ради, який балотувався від тієї ж партії, що й міський голова Тетяна Єрмолаєва. За спеціальністю — вчитель іноземної мови та зарубіжної літератури. Проте якщо решта претендентів мають лише педагогічну освіту, то Анна Ольхом’як окрім диплома педагога навчалася також за спеціальністю «Управління навчальним закладом». Починала працювати у Флоріанівській школі, зараз викладає у школі № 1. Також була методистом міського методичного кабінету.

На пост очільника школи № 1 є три претенденти. Перший кандидат — Оксана Гижа, заступник директора. За спеціальністю — вчитель математики та інформатики. Окрім педагогічної освіти має також диплом магістра з публічного управління та адміністрування. Стаж роботи — 20 років. Відповідно до інформаційної довідки, починала свою педагогічну кар’єру у Тростянці.

Свою кандидатуру запропонувала ще одна заступниця директора, Ніла Марченко. За спеціальністю — вчитель біології та географії. Так само, як і Оксана Гижа, має диплом магістра з публічного управління та адміністрування. Стаж роботи — 21 рік. Починала у школі № 5, де працювала вчителем географії. У 2007-му перейшла до школи № 1, де викладала економіку та медицину. На посаді заступника директора з 2009 року.

Чинний директор Раїса Юр-Кирилюк також бере участь у конкурсі. За фахом — вчитель російської мови та літератури. Окрім педагогічної освіти, навчалася також за спеціальністю «Управління навчальним закладом». Працює у школі № 1 протягом 38 років, а на посаді директора — 20.

А от за пост директора школи № 5 боротимуться лише два претенденти. Перший кандидат — заступник директора школи № 5 Валентина Віннічук. За спеціальністю — вчитель української мови та літератури. Також має диплом магістра з публічного управління та адміністрування. Протягом 20 років працює у школі № 5, на посаді заступника — 6 років.

Другий кандидат — Інна Федорович, заступник директора Самгородоцької спецшколи-інтернату. Навчалася за спеціальністю «Дефектологія». Має також диплом магістра з публічного управління та адміністрування. Працює у Самгородоцькій спецпеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті протягом 33 років, на посаді заступника — 13 років.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про кандидатів на посаду директора школи №2. Якщо пропустили цю новину, натисніть сюди.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Альоша Капніст

    Гроши голосуют в карман Касаткиной и пажи все зроблять
  • Людмила Сызонюк

    Мер города
  • Инга Мельничук

    А хто буде голосувати за цих кандидатів на посади директорів,цікаво?

    Елена Удвуд reply Инга Мельничук

    рішення стосовно кандидатів приймає конкурсна комісія
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up