Хурделить: на козятинських дорогах автівки зносить на обочину. Чи чистять автошляхи? (Опитування)

Хурделить:  на козятинських дорогах автівки зносить на обочину. Чи чистять автошляхи? (Опитування)
  • Через сніговий циклон по всій Україні оголосили штормове попередження.
  • На Козятинщині почало хурделити з вечора минулої доби, 7 лютого. Яка ситуація на козятинських дорогах та що про них кажуть водії?

Укргідрометцентр оголосив штормове попередження та перший рівень небезпечності - жовтий. Синоптики попереджають про сильний сніг, ожеледицю, поривчастий вітер 15-20 м/с, хуртовини та снігові замети (приріст снігу 20-30 см). Разом з заметами прийдуть морози: обіцяють вночі 13-16 градусів, а вдень 7-10 градусів морозу.

— Враховуючи рівень небезпеки та штормове попередження, на нічну зміну та снігоборотьбу викликані залізничні служби, — йдеться на сторінці козятинської міської ТГ

О сьомій годині ранку 8 лютого ми вийшли на дорогу, яка за інтенсивністю руху нічим не поступається об’їзній дорозі Білоцерківської траси. Звідки не їхали б водії відповідь одна й та сама: «Через Козятин дороги від снігу ніде не очищені».

Відео дня

Якщо вже бути точними у висловах, то дороги чистять, але погано. Причина не в тому, що їх комунальники працюють не якісно. У них, щоб протистояти снігопаду немає достатньої одиниць техніки.

Снігу нападало всього близько семи сантиметрів. А що буде, коли хурделиця буде декілька днів?

На переїзді 1011 кілометрів при повороті з переїзду автівки вже зносить в сторону обочини і це при швидкості пішохода — п’ять кілометрів в час   

Правоохоронці звертаються в першу чергу до автомобілістів. Просять дотримуватися ПДР та не робити різких маневрів.

Список телефонів допомоги

Аналітично-диспетчерська група Укравтодору: +380 (44) 287 11 40, [email protected] Також козятинчани у випадку надзвичайної ситуації на дорозі, можуть телефонувати черговому «Служби автомобільних доріг у Вінницькій області»: +380 (432) 67 01 92 (цілодобово).


Опитування

Як оцінюєте роботу комунальних служб у Козятині?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (19)
  • Николай Лавренюк

    Коммунальную свору содержит казатинский народ то пусть чистят.
  • Читач23

    Міська влада ви де? Чому тільки обіцянки і фото зони перед виборами. Ми з командою, ви де! Чому люди вимушено ходять по проїжджій частині! Чому сніг майже не прибирать, дороги не посипають! Ваша робота і вміння грати в мовчанку вам тільки зашкодить. Зима, ще не закінчилася, здивуйте нас будьласка.
  • Михайло Сторожук

    Залізничний район взагалі не чистять
  • Zahrebelna Maryna

    ПРБ НЕ чистять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up