Хворі дітки мерзнуть в лікарні

Хворі дітки мерзнуть в лікарні

Як припік мороз, влада заворушилась і скликала комісію з надзвичайних ситуацій

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” ще у п'ятницю зателефонували стурбовані матері маленьких дітей, що перебувають в дитячому відділенні нашої центральної лікарні. Вони повідомили, що в палатах, в яких лікуються їхні діти, холодно. Журналісти видання відвідали місце події в понеділок, коли дзвінки знову почали надходити на цю тему. Інформація, яку ми отримали, повністю підтвердилася. В кімнаті, де стоїть датчик температури, було +17, в окремих палатах  було ще холодніше. Як для маленьких дітей, явище не із приємних.

Ми звернулися до завідуючої дитячим відділенням. Вона сказала наступне:

— Коментар вам потрібно брати не у мене. Ми дитяче відділення не опалюємо. Ситуація, яка склалась з опаленням, всім відома. Вчора був викликаний Лівшиць. Сьогодні з цього приводу скликали засідання комісії з надзвичайних ситуацій. Може вам краще звернутися до них і до тих, хто відповідальний за котельні.

Відео дня

В цій ситуації можна зрозуміти матерів, які потрапили в лікувальний заклад з однією хворобою, а можуть отримати ще якийсь недуг від переохолодження. Можна зрозуміти працівників медзакладу, які перебувають в таких же умовах і самостійно вплинути на ситуацію не можуть. Не можна зрозуміти депутатську більшість "блоку міського голови", яка на недавній сесії міської ради навіть не заслухала звіт винуватця сьгоднішніх подій пана Лівшиця. Можливо, щоб заслухали його звіт, то не потрібно було б 26 лютого скликати невідкладне засідання комісії надзвичайних ситуацій.

Не надіялись, що в кінці лютого буде 19 з мінусом. А жаль. А ще не потрібно забувати, що за кожним рішенням депутата стоять люди, а й інколи діти.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up