Індорхокейний меморіал Олександра Реви виграли калинівчани

Індорхокейний меморіал Олександра Реви виграли калинівчани

З 10 по 12 березня в Калинівці відбувся турнір з індорхокею серед юнаків 2003 – 2004 р.н. пам’яті відомого тренера Олександра Реви. Він підготував низку майстрів спорту України з хокею на траві. Вихованці Олександра Реви неодноразово були включені до складу збірних команд України.  

Стартували вісім колективів. Вони грали у двох підгрупах, після чого по дві кращі команди продовжували боротьбу за медалі.

Перше місце посіла команда господарів майданчику «Авангард», яку підготував тренер Віталій Бондарчук. Калинівчани у вирішальному поєдинку здолали «Старт» (Бердичів) з рахунком 5:2.

На третій позиції – команда «Спартак» (Коростень).

Відео дня

На четвертому місці – СДЮШОР «Олімпія» (Вінниця), яку підготував тренер  Олександр Кулеша.  Вона, хоча й здолала з рахунком 3:1 спартаківців, але залишилася нижче через гіршу різницю забитих і пропущених м’ячів. До речі, саме ці команди тиждень тому змагалися в фіналі чемпіонату України, але тоді сильнішою була команда з Коростеня.    

— В дитячому індорхокеї немає стабільності. Цим можна пояснити суттєві зміни в порівнянні з нещодавнім чемпіонатом України. Приміром, калинівчани там були лише шостими. Краще вони зіграли на домашньому покритті, яке значно краще, ніж в СК «Здоров’я» Вінниці, — сказав суддя змагань, тренер Вінницької СДЮШОР «Олімпія» Володимир Луцинкевич.      

Нагородження проводили представники місцевої влади і голова відділення НОК України Вінницької області Павло Хникін. Призерам вручили медалі кубки і медалі. Кращі гравці кожної з команд отримали цінні подарунки. Були також призи від спонсорів і організаторів змагань.  
Євгеній МИХАЙЛІВ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up