Інтелект: як в Козятині грали в шахи та хто переміг

Інтелект: як в Козятині грали в шахи та хто переміг

З нагоди заснування міста Козятина 12 рік поспіль в нашому місті проводиться, шаховий турнір “Рапід”10. В турнірі з призовим фондом 9 тисяч гр.взяли участь 63 учасника сусідніх і.Київської обл. Місто іменинник було представлене 14 учасниками серед яких були вихованці Козятинської шахової школи тренера Олександра Іонова.

 

Минулими вихідними в спеціалізованій школі №1 пройшов відкритий шаховий турнір Вінницької області. Взяли в ньому участь шахісти міст Калинівки, Бердичева, Малина, Жмеринки Немирова та шахістів Козятинського району, Хмельницької, Житомирської, Київської та Вінницької областей

Після проведених 9-турів кращий результат показав (киянин) Дмитро Джупін. На другому місці тренер з шахів  Вадим Розін. На третьомі — гросмейстер з (Хмельницького) Любомир Михалець. Четверте місце в неодноразового чемпіона (Вінниччини) Олега Биковського. Замкнув п’ятірку кращих шахістів турніру (жмеринчанин) Владислав Полігас.

Відео дня

В спортсменів яким виповнилося 60 і більше років трійка призерів фінішувала в такій послідовності. Чемпіоном в цій категорії став Вячеслав Кошовий з м. Бар. На другому місці (жмеринчанин) Олег Ходюк. Третім призером став Костянтин Мельников з (Вінниці) 

Найкращим козятинцем в цій дисципліні став Володимир Закорчевний 

Серед жінок в цій категорії кращою була Наталія Бойко.

В номінації “Найсильніший козятинець” місця розподілилися таким чином. Перше місце в Ігора Хуторного, на другому — Анатолій Добржанський. Третім призером став Голова Козятинської федерації шахів Олександр Іонов.

Серед шахістів яким виповнилося не більше 16 років 10 призів розділили між собою юні спортсмени Вінниці, Житомира, Бердичева та Козятина

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up