Кабмін підвищив тариф на електроенергію. Він зросте майже вдвічі

Кабмін підвищив тариф на електроенергію. Він зросте майже вдвічі
  • Національна комісія запропонувала з 1 червня 2023 року встановити тариф на світло для населення 2,88 грн/кВт-год (з ПДВ).
  • Стало відомо, що їх пропозицію частково підтримав Кабмін.

З 1 червня тариф на електроенергію для населення зросте майже вдвічі. Зараз тариф для населення 1,42 грн/кВт-год при споживанні 250 кВт-год на місяць та 1,68 грн/кВт-год якщо обсяги споживання перевищують цей показник. Кабмін підвищив тариф, який становитиме 2,64 грн/кВт-г!

Про це сьогодні, 30 травня повідомила «Економічна правда» 

— За словами джерела, міністр енергетики Герман Галущенко у терміновому порядку вніс постанову про підвищення тарифу на електроенергію для населення — її схвалили, — зазначають у повідомленні.

Відео дня

Нагадаємо: НКРЕКП ухвалила рішення щодо підвищення тарифів для окремих компаній-операторів систем розподілу. Оскільки українці сплачують не лише ціну тарифу, який залежить від кількості спожитих кіловатів, але й за розподіл, ціна електроенергії з 1 червня зросте. Запропонували підвищення на рівні 2,88 з ПДВ

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Vera Bereza

    Зменшити  зарплату  судів, прокурорів,депутатів  і все стабілізувалося б з тарифами,ще в полюсах були б ,а не з злиденного народу дерти шкуру.
  • Наташа Козачук

    Цікаво коли все відремонтують ціна знизиться? Звісно що ні!🤬
  • Галина Коломиец

    Сит голодному невірить
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    ❗А як же обіцянка уряду :  в період воєнних дій ,  не підвищувати жодних тарифів на компослуги , і в тому  числі  на енергоносії❓

keyboard_arrow_up