Карантинні вимоги: на голів ОТГ Махнівки, Самгородка та Козятина направили інформаційні листи

Карантинні вимоги: на голів ОТГ Махнівки, Самгородка та Козятина направили інформаційні листи
  • Фахівці Козятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводять щоденний моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог тимчасових рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України. Йдеться про профілактику коронавірусної хвороби (COVID-19).
  • Скільки вже перевірили в лютому та чи багато є порушень?

Як повідомили газету у Держпродспоживслужбі, з 1 по 18 лютого перевірили 134 об'єкти, порушення виявили на 21-му з них, що становить 15.7% 

А саме перевірили:

Відео дня
  • 16 закладів громадського харчування (з них у двох виявили порушення, на один склали протокол. Ще на два направили приписи та розпорядження щодо усунення недоліків
  • 13 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами (у одного виявили порушення. Ще на одного направили припис)
  • 55  об’єктів торгівлі продовольчими товарами (з порушеннями – 13, склали 13 протоколів та направили 13 розпоряджень щодо усунення недоліків)
  • 7 дитячих дошкільних закладів – 7 (тут порушення не виявили)
  • 7 закладів загальної середньої освіти – 7( з порушеннями – 2, склали 2 протоколи та  направили 2 розпорядження щодо усунення недоліків)
  • 2 стоматологічних кабінетів – 2 ( з порушеннями – 1, склали 1 протокол, направили 1, розпорядження щодо усунення недоліків)
  • 34  інших об'єктів – ( з порушеннями – 2, направили 2 припис щодо усунення недоліків)

Також у службі додають, що за результатами моніторингу направили три інформаційних листи на голів об’єднаних територіальних громад сіл Махнівка, Самгородок та міста Козятин.

Про ситуацію з коронавірусом 19 лютого: наша область знову в лідерах по кількості нових випадків
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up