Кодування супутникового сигналу стартувало. Які телеканали можна дивитися безкоштовно?

Кодування супутникового сигналу стартувало. Які телеканали можна дивитися безкоштовно?
  • З 28 січня стартує кодування безкоштовного супутникового сигналу. 
     

Загалом в Україні закодують 23 канали. Вони відносяться до чотирьох медіа-груп: це Стар Лайт Медіа, до неї входять СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2 та Оце. Друга група - Один плюс один медіа із телеканалами 1+1, 2+2, ТЕТ, ПлюсПлюс, УНІАН ТБ та Бігуді, третя - Інтер медіа груп – це канали : Інтер, НТН, К1, К2, Мега, Піксель, Zoom, Enter-фільм; остання -медіа-група Україна із телеканалами Україна, НЛО TV, Індіго TV.

Які телеканали можна буде дивитися безкоштовно?

Всі інформаційні канали залишаться у безкоштовному доступі: «5 канал», «Прямий», NewsOne, ZIK, 112, 24 канал, «Еспресо», «Наш», «4 канал», «UA: Перший», «UA: Крим», «UA: Культура», «Рада». Безкоштовними для перегляду залишаться також деякі розважальні канали, а також регіональні, що мовлять через сателіт.
 

Нагадаємо:

Відео дня

Яке будемо дивитись телебачення

Опитування

А чи будете і як будете дивитися ви українські канали?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Богдан Руденко

    Краще б російські блокували,а не Українські
  • Василь з махаринець

    Дякую, дякую, дуже дякую!
  • Іраїда Рішан

    Змушена дивитися російські канали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up