Коли приберуть смердючу калюжу на зупинці автобуса "Універмаг"?

Коли приберуть смердючу калюжу на зупинці автобуса "Універмаг"?

На гарячу лінію нашого видання звернулася козятинчанка Наталія. Вона повідомила, що на зупинці Універмаг є калюжа яка не висихає від дощу до дощу. Двірники ходять з віником біля калюжі і немає у них поняття розгорнути тротуаром те мізерне озерце.

Калюжу ми перевірили. Там дійсно вода застояна і має неприємний аромат у вітряну погоду. В калюжу попадають пакети з дитячих ласощів та залишки продуктів, які загниваються. Якщо у першому випадку кинутий пакет з делікатесу у воду загнав вітер, то в другому люди з добрим серцем на лавках зупинки діляться смачненьким з котами, які зупинку "Універмаг№ вважають місцем своєї території. Щось коти з’їли, щось і залишать. Приходять на зупинку нові пасажири і прибирають сидіння змітаючи всілякі крихти на землю. Що падає ближче до лавки, тим ласують голуби. Що легше за вагою і по ближче до води - вітром заноситься у воду. 

Козятинчанка в своїй телефонній розмові правду сказала і ми ще раз поспілкувалися з пані Наталією. Запитали у неї, що вона відчувала, коли чекала автобус на зупинці.

Відео дня

- Хорошого мало, - каже вона. — Це було в п’ятницю, коли був вітер змінних напрямків. Куди не пересяду, з вітром доноситься застояна вода. Хвилин 10 сиділа і все думала, як я з тим обвіянням до автобусу зайду. Та мабуть не дуже моя блузка й штани набралися неприємного запаху. У всякому разі перебуваючи в автобусі мені не дали зауваження про мій неохайний стан. Але ж ту калюжу двірники можуть розмести по тротуару і не буде нечистот у центрі міста.

Від зупинки "Універмаг" ми поїхали на маленький базарчик. А там нас зупиняє наш читач Григорій Мельничук.

- Я живу на вулиці Матросова.і не знаю куди ще звернутись - розповідає пан Григорій. - Від траси вулиці Білоцерківської стоїть знак обмеження швидкості 40 км. Невиховані водії жмуть педаль газу, що їхні автівки їдуть до 80-ти.  Після дощу на проїжджій частині утворюється калюжа. Через ту калюжу водії літають так, що фонтани брудної води чи бризки попадають на стіни моєї хати. Я звертався в поліцію і у міську раду, щоб  оштрафували водіїв які порушують правила дорожнього руху. В поліції мені сказали, що немає у них приладів фіксації швидкості руху автівок.  А в міську раду ще раз треба піти. Може, коли через штрафи стане наповнюватися бюджет міста, то водії-літуни стануть більш дисциплінованими

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діма Оліх

    А де наші "активісти", які бігали перед виборами з камерами і фоткали кожну калюжу у місті?😡 Що, притихли на 4 роки і 10 місяців???😡
  • Lilia Bezbah

    Бо просто по криші треба зробити  стік.
    А калюжа ще й воняє.

    Oleg Maksimchuk reply Lilia Bezbah

    Lilia Bezbah Треба класти по технології дорожнеє покриття

keyboard_arrow_up