Коли Укрзалізниця планує повністю відновити залізничне сполучення?

Коли Укрзалізниця планує повністю відновити залізничне сполучення?
фото: rudana.com

Наразі Укрзалізниця вже відновила третину поїздів далекого сполучення і приміських. А кілька днів тому в компанії розповіли, коли вони готові відновити повноцінне пасажирське сполучення.

Повноцінне пасажирське сполучення по всій території України може відновитись вже у серпні. Однак, за умови, що покращиться епідемічна ситуація. Про це розповів  в.о. голови правління компанії Іван Юрик. 

За його словами, які цитує пресслужба УЗ, всі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

«Наразі в Україні карантин продовжено до 31 липня. Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань на коронавірус піде на спад і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні», — розповів Іван Юрик.

Відео дня

Керівник Укрзалізниці закликав пасажирів дотримуватися санітарних норм під час подорожей залізничним транспортом та перебування на вокзалах.

«Ми сподіваємося на свідоме ставлення наших пасажирів та відповідальність. Найбільше порушень санітарних норм ми фіксуємо в приміських поїздах. Якщо пасажири не реагують на наші зауваження, ми вимушені викликати працівників поліції», — йдеться на сайті Укрзалізниці.

Нагадаємо, для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні одягати захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуються напої та кондитерські вироби.

Читайте також: 

Відновлюються приміські поїзди в напрямку Бердичева, Шепетівки, Погребище, Жашкова. Графік руху

Відновлюється поїзд Київ-Кам'янець-Подільський, Могилів-Подільський, через Козятин

Запустили додатковий швидкісний поїзд з Києва до Одеси через Козятин

Запускають поїзди Київ-Трускавець та Генічеськ-Івано-Франківськ із зупинками у Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up