Контроль зі сторони водіїв радує

Контроль зі сторони водіїв радує

У редакцію газети “RIA-Козятин” звернулися водії, які їхали вулицею Винниченка. Вони повідомили, що біля магазину електротоварів неякісно відремонтували дорогу.

Насипали в ями лопатами асфальт, порівнявши його з основною дорогою і так залишили. Водії в’їздили насипане колесами своїх “коней” і утворилися на дорозі ями.  Наступного дня до проблемної ділянки дороги на Винниченка ніхто з працівників, що працювали на цій дорозі, не підходили.

Інформація підтвердилася. Пломба з асфальту на трьох латках цієї дороги була нижчою від основної дороги.

Ми звернулись до дорожників, що ще працювали на вулиці Винниченка. Вони пояснили, що поки на дорозі стоїть знак “ремонтні роботи”, якісь висновки ще рано робити. На тому місці, що вказують водії, саме закінчився асфальт.

Відео дня

 

— Ремонт на цій дорозі ми ще не закінчили, — кажуть працівники  дорожньої служби. — Тож скарги на нашу адресу поки передчасні.

Водіям ми вдячні за проявлену громадянську позицію. Дорожники пам’ятатимуть, що над ними є контроль громадськості. Разом ми не тільки доб’ємося якісного ямкового ремонту. А  будуть у нас ще й дороги кращими.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • андрей

    Вчера около продуктового магазина остановился, припарковался прямо около входа. В карманах мусора накопилось, чеки какие-то, пачка сигаретная, ну, собрал, бросил в урну.

    Заметил, что к летящей в урну пустой сигаретной пачке прицепилась купюра 500 гривен. Ничего не поделаешь, пришлось лезть доставать…

    В этот момент из магазина выходит мама с мальчиком 6−7 лет, мама находится на монологе «Что будет, если ты меня слушаться не будешь».

    - Вот, и если ты меня не будешь слушаться, то будешь кушать из урны, как вот этот дядя.



    Дядя достал из урны 500 гривен, расправил их, посмотрел на просвет и сказал:

    - Не верь ей, мальчик, пару месяцев по урнам пошаришься, и на БМВ накопиш
  • андрей

    У меня вопрос к мэру Почему рецепт сыра с дырками используется при производстве асфальта?
  • андрей

    Только в украинских семьях родители, играя со своими детьми, сажают их на колени, приговаривая:

    " …по ровной дорожке… По кочкам! По кочкам! БУХ в яму! И точка."

    Спустя много лет я сел за руль и понял, что это вовсе не игра, а подготовка к реалиям украинских дорог!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up