Коронавірус: в Україні запровадили надзвичайну ситуацію та продовжили карантин

Коронавірус: в Україні запровадили надзвичайну ситуацію та продовжили карантин
  • Сьогодні, 25 березня, Кабінет міністрів України ухвалив рішення ввести режим надзвичайної ситуації по всій країні на 30 днів.
  • Також продовжили й карантин.
     

— Ми продовжуємо карантин і запроваджуємо надзвичайну ситуацію в державі Україна на всій території на 30 днів терміном до 24 квітня 2020 року, — повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Відповідно, всі карантинні обмеження також подовжені до 24 квітня.

Відео дня

За інформацією hromadske, до цього рішення уряд постановив: належним чином облаштувати КПП у зонах надзвичайної ситуації з обов’язковим санітарним оглядом громадян та пропуском лише після медичного огляду осіб та дезінфекції транспортних засобів; залучити до роботи на цих пунктах працівників та технічні засоби МОЗ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Держпроспоживслужби; усі приміщення, дороги та тротуари мають проходити ретельну дезінфекцію; надавати допомогу малозахищеним верствам населення із залученням працівників соціальних служб, громадських і волонтерських організацій до надання допомоги.

Відомо, що до 25 березня уже був введений режиму надзвичайної ситуації у тих областях, де зафіксували випадки інфікування коронавірусом.
Читайте також:

На Козятинщині діє два блокпоста: кого перевіряють?
Безкоштовна доставка печива і замовлення он-лайн. Як працює малий бізнес в нових умовах
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юлия Бондарь

    Приплили 🙄
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up