Козятин тепер обслуговуватимуть Хмільницькі електричні мережі

Козятин тепер обслуговуватимуть Хмільницькі електричні мережі
  • Нововведення відбулося через зміни в організаційній структурі "Вінницяобленерго".

Починаючи з 1 січня 2021 року на території Вінницької області діють вісім районних структурних одиниць. Зміни в організаційній структурі "Вінницяобленерго "відбулися на виконання рішення наглядової ради від 15 грудня 2020 року. Про це повідомляють на сайті компанії.

Відтак, територію Козятинських та Калинівських електромереж відтепер будуть обслуговувати Хмільницькі електромережі. Організаційна структура займатиметься розподілом електроенергії, експлуатацією та ремонтом електромереж, підстанцій та іншого електрообладнання.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Vlad Golua

    Повернемо Козятину статус району!!!
  • Valentina Chornenkaya

    Не могли дозвонитись, а тепер малочисельна бригада може не впоратись з аварією  .
  • Саша Осовський

    Якесь ебане забуте богом село буде обслуговувати
  • Николай Крента

    СЕЛО ЮРЧИШИНСЬКЕ треба виходити страйкувати проти свавiлля "браткiв"!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up