Козятин у фото. Деревопад, ремонт доріг та смітник біля Алеї слави

Козятин у фото. Деревопад, ремонт доріг та смітник біля Алеї слави
  • Періодично ми об’їжджаємо околиці нашої громади в пошуках цікавих фото.
  • Цього разу під приціл наших камер потрапили газорозподільна станція в Титусівці, квітолюб із вулиці Героїв Майдану та купи хмизу біля Водокачки

Перше фото ми зробили на дорозі село Козятин — Іванківці. Від старості впала аварійна тополя та накрила собою менші за розміром дерева.

Невеликий ясен частково перекрив дорогу неподалік від перехрестя виїзду з Козятина. Що підходило на дрова — забрали, що було порохлявим чи тонким — залишилось, а верхівка молодого ясена лежала на проїжджій частині дороги.

Відео дня

Коли були в Титусівці, помітили, що газовики привели мережу розподілу газу у порядок. Заслінки газової магістралі очистили від корозії, а труби пофарбували жовтою фарбою.

На вулиці Героїв Майдану приємна і не зовсім приємна подія. Вулицю Героїв Майдану почали ремонтувати. Ніби гарна новина. Але роблять це самі мешканці вулиці. Купують цемент, і закладають в ями на дорозі, підсказуючи владі, що вулицю Героїв Майдану вже пора ремонтувати.

Коли вже зайшла мова про ремонт доріг, то згадаймо про ремонт дороги на Залізничне і частину вулиці Грушевського. Ми маємо на увазі частину вулиці з твердим покриттям. Від перехрестя з вулицею Шмідта до кафе «Затишок» вже котрий рік ремонтом на цій ділянці дороги займаються самі мешканці вулиці.

На тій же вулиці помітили жінку, що поралася в квітнику. Це як треба любити квіти, щоб з 5-го поверху приносити для поливу близько 50 літрів води.

Ми вже не раз повідомляли, що на міському кладовищі близько від дороги Алея слави наших славних захисників. Працівники цвинтаря благають не викидати непотріб на колишнє місце збору сміття. Коли б ми не приходили на Алею слави, там завжди хтось є з рідних чи друзів Героїв. Працівники кладовища нас попросили ще раз нагадати нашим землякам, щоб вони не викидали сміття біля Алеї слави.

На зупинці громадського транспорту вулиці Сковороди сміттєвий бак на самій зупинці. В день нашої прогулянки зі сміттєвого бака несло чимось неприємним. Тож виходи два: чи сміттєвий бак із зупинки далі перенести, чи частіше сміття забирати.

Загалом із вивозом сміття в громаді ніби добре, принаймні сміттєвоз регулярно забирає сміття зі сміттєвих баків.

Мешканці вулиці Грушевського занепокоєні станом своєї бойлерної. З двору через дірки в стінах видніються труби водної магістралі. В мороз без теплоізоляції вони можуть вийти з ладу, а будинки залишитись без води

Біля клубного ставка спостерігали за лебедями. Ще місяць тому вони при появі людей направлялися до берега. Цього разу вони від людей віддалилися. Не будемо думати, що царських пернатих хтось спробував зловити. Хочеться вірити, що в нашій громаді немає таких і лебеді пливли до іншого берега з якоїсь іншої причини

Читайте ще:

Жовтень — не за горами. Ми перевірили, у якому стані козятинські котельні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up