Козятинчан просять оновити дані в реєстрі територіальної громади

Козятинчан просять оновити дані в реєстрі територіальної громади

Міська рада нагадує, що мешканці, дані яких євнесені в Реєстр, зможуть невитрачати свій особистий час для отримання різного виду довідок ізпитань реєстрації місця проживання, атакож заспрощеною процедурою отримувати адміністративні послуги.

Необхідний перелік документів:

паспорт громадянина України у формі книжечки або ID-картка з довідкою форми Ф-13 про реєстрацію місця проживання;
свідоцтво про народження (дітям до14-ти років) та довідка форми Ф-13 про реєстрацію місця проживання; ;
будинкова книга (занаявності);

Для оновлення даних необхідно звернутись в Управління «Центр надання адміністративних послугу м. Козятин» (Відділ ведення реєстру територіальних громад) заадресою вул. Незалежності, 57 м. Козятин:

Відео дня

Додаткова інформація за телефоном: 2-01-80.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up